Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday

saat ini..

saja jak ku post entry tok..xksh la da org nk baca@x..coz aku mls nk pake diari aku nun..mals nk pgg pen..heeh..

saat ini...aku rindu dgn insan2 ini.....EISYA,ADENG@PAPA,n.....of course la tweety aku..eh????tweety aku pon insan juak ka???hehe..

EISYA....betapa aku rindu glak2 ngn geng aku tok..mun la aku tok xpnakut ka,dh lmk aku trbng g ckei..rndu pok..nya lh SAHABAT DUNIA DAN AKHIRAT aku..WHY???hnya aku ngn nya jak tauk..nya lh SAHABAT yg leh timak aku even aku dh polah 1 kslahan bodoh dlm dunia..aku syg nya mcm aku syg drik aku..nya berik aku pluang n ttp bsama aku wlau aku tok serba kkurangan..nya lah TEMAN dkala aku SEDIH TAHAP GABAN dn nya gaklh...TEMAN dkala aku GEMBIRA TERAMAT2....even aku cuma kwn nya bumula aku skolah stampin n sampe skrg..bpa lmk o??hehe..mls lh nk kira..tp nya lh TEMAN DAN SAHABAT aku..

mmg la da masanya aku ngn nya da rajuk,tkecik hati n marah.tp aku dh lpakn sumanya..sbb mmg dah asam garam lh kn dlm ssuatu phbungan..ceh,pake word phbungan la plak..hhe....tiap kali kudgr lagu2 SUJU..confirm aku tringat trus dgn nya...dn aku paling xsbr nk tggu msanya grad..da la,nk wat suprise??o...dlm plan lh..sssssssssshhhhh...

ADENG@PAPA.....sejak papa tkr unit,,hem,jrg btol la aku bms ngn nya...almaklumlh dh jd geng ronda2 putrajaya....rindu nya ku ngn pok tok...plg2 la bos...aku dh rindu thp gaban tok..byk benda aku nk stories tok,pasal keja aku skrg..hem,bkrja kh aku???kerja o9..mun xpon main fb..alahai tmpat nih wat otak ku lembap jak..mun kt jbsns nun..da juak keja yg ku polah..jd pgwai khidmant plggan sampe ke pmbantu tadbir aset n stor..ala sbnrnya aku pmbntu tadbir aset n stor la tp dsbbkn aku cute so aku lh yg dplih..ahakz..no lah..coz pkp yg spttnya xdtg2 so akulh yg jd bidan terjun..tmbh2 lg pkp yg lama dh chow ikut lakinya..
eh???napa plak ceta ni yg kuar..ekeleh...dh ttp2 ceta nih..hehe..
.bbalik kpd PAPA ku syg..perghh..mun nya tauk aku call nya syg masa tok...confirm nya cair..hahaha hehe..,,rindu yg teramat2...n paling aku suka..plg kali tok nya nk discuss dgn parents aku hal kawen kmk 2..alahai gatai nya..hehe....anyway..nnti aku ceta lg kt ko ya my blog ku syg...doa2lah aku dpt kawen next year..
..........
.
.
.
.

^__^
.
.
.

amin



TWEETY....aku dh smpan dlm beg besar...my mum yg sruh...huhuhu...dh besar ne bleh main anak patung..wawawaawaw.....rindunya TWEETY..lau aku geram dgn ssorg..ha TWEETY la teman setia..aku sepak terajang,aku tmbuk sekuat ahti ku...yg penting aku PUAS...hehe...


....aku nk smbg keja..eh???da keja ka aku???hehe...

2 comments:

eisya ELF said...

ooooiiiiiiiiiiii..... mun ktk berik kmk BIC 3 ya, baruk kmk rindu. HAHAHAHAHAHAHA

asha said...

antuuuuuuuuuu biak tok...hahahah.......