Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

B.I.L.A

Lately, tlalu mls nk update blog.bz la sgt..bz pasal registration hostel.aku dh pdh keja kt ctok teringat aku zaman aku study dlok.biak yg pg byar duit hostel, byr duit saman n mcm2 lagik lah.seyes, aku terasa mcm la suka ngn job tok.even aku drive kedirik n pelu byr tol ari2..leh, jadi ikon tol lh aku tok..leh lh sgt2..hahahaa.....muka ku diat...hehhe..

APA??DRIVE KEDIRIK??ha yalah aku jadi sekrg tok, AKU TERPKSA UTK DRIVE SENDIRI KE TMPT AKU KEJA...ALASAN YG BPAK AKU BERIK:
1)bpak lak bz kak..xkesian kt bpak??..dn aku...."auk pak, esok2 kmk drive..
2)ktk aher balit kak..530..hem....dn aku"anggukkan kepala..
3)dn bpak aku ahernya MARAH....dn kuarlh words nya...."kak, buang jak lesen ktk ya,rugi jak amik driving test tapi xmok nk drive..cuba beranikn drik ya jak..knk org lain dpt, ktk xdpt??mbak ctok jak lesen ya, bpak nk pg jpj nk claim kt org ya duit g pake byr amik test driving ya?dn aku..tkesima terussssssssssssss........trus aku jwb..yalah2..esok lh orhg drive, tp dgn syarat tolong alih keta ya tiap pagi..ha, trus aku kuarkan syrat bwjib.hik3...jahat ka aku??x da lah...hehe..

dn bermulalah idupku drive kedirik..heheh..aku rasa dh semggu lebih aku drive kedirik..hem, pencapaian yg tbaik.hahaha...aku masih belajar ok.jgn marh aku wahai2 org yg da kt jeraya..aku budak baru belajar.hehe...

hem, nk story cket,da 2 org cbg lapor diri.mina n wani..cute kn namanya nya coz senang nk pggil bb aku tok fail mun nk ingat2 nma org last2 aku tpggil nama lain.hhuhuhu...tapi aku still mperbaiki diri ok.

aku nk rumus lh pa yg blaku kt aku spjg aku x update blog aku tok.aku pegi interview lecturer.alaa...suka2 jak.hehhee....ni tauk da rezeki aku wpun aku tauk, xkn dpt pon..hehe..

hem, lak2 ku ceta gk.hehe...

No comments: