Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday

penat

hem, ku arapkan ujung minggu yg best tapi amatlah memenatkan smpai2 aku mmg xda ckup masa nk relax2.tambah2 lagi dgn mr tunang@suhaili bujang.hem, cm nk tetapkn 1 nickname lh utknya dlm blog aku tok.hem,,,,,....pa kata MR SB stand 4 suhaili bujang.hehe..ok x??


friday nite pegi umah andam, pilih baju pake sanding n berlulut@dlm bhsa mlysia mlm berinai.aku pilih baju jawa dgn baju boli coriya@hindi lh.hehe...n baju sanding aku pilih black+gold.hem mcm lari dari tema aku lah.aku pttnya pake baju sanding wana purple@pink tapi tup2 wana black+gold..hem, cmne tok o..xtlmbat ka mun aku beli kain n wat sendirik jak baju sanding aku based on aku pon theme??hem, rumit juak nk kawen tok o.sumanya main ngn color.yolah mun x,kan pengantin ya xakan menyerlah..hem...parah2..dan sekarang aku masih lagi timbang tara nk tukar@tetap dgn black gold utk hari sanding aku..aiyaarkkkk...pening sudah.
n baju sanding ke 2, aku pilih gaun pengantin ptuh with bunga itam..hem, itam lagi??adakah ya adlh 1 petanda wat aku utk tukar terus aku pon wedding theme??oh pink kesayangan ku.maafkn aku kerana curang kpdmu...dn bila mintak pendapat dgn MR SB.."hem, ikut mama"...aiyarkkk lagi lah mbuntu kn otak aku.


saturday...pegi serikin if da doorgift yg sesuai.leh beli lau da yg bkenan.aku bkenan nk berik kipas tgn sbgi doorgift. tapi adeh2, bapak2 disana mau jugak letakkn harga yg bagi aku mahal.1 kipas rm5.00.lau aku beli 3 rm10.00.....dn utk doorgift tetap lagi masih mencari...ada cadangan lain???

dan ini sedikit sbyk pic yg aku dpt utk baju jawa..aku google search jak..hehehe....
ini pon aku google jak..hem, pink belacan..ehhe...pic tok memberi aku semacam inspirasi nk wat sendiri jak baju sanding..hehehe..n baju utk india aku xjumpa.yg aku jumpa sari.hem, aku kawen ni da pake sari.pake yg ala2 bolywood ya bah..hehe...



~~~oh ilham dn idea..dimanakah kauuuu....~~

2 comments:

Ain Dedeng said...

bz bakal pengantin tok eyh..kmk rasa sure ktk tukar theme ktk ya..bgs juak theme itam..sure sukran paling happy..itam nk fav kaler nya..muahahaha..

asha said...

hehehehe..yaka ain?mun black n white?ok ka?