Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

bunga tangan a.k.a bunga pegang

Nak FRESH FLOWER leh???....^_^....demand ku mula datang menyengat di dinding hati ku.huhuhu...wawawawaw..nak jugak!!!!!!!!!!!!!..mane nak carik bunga tangan yang segar bugar kat kuching ni??
sebab kenape aku nak jugak bunga tangan yang segar bugar ni:
1) mr SB tak pernah bagi pon bunga-bungaan kat aku even masa kami berchenta dulu2...erk, tapi.**time konvo dia bagi bunga tak pulak ko ingat yer aishah...hahahaha...

2) sebab AKU NAK JUGAK!!!!!!!!!!!!..hahahha..

3) sebabnyer..aku nak letak dalam pasu..pastu kan nak letak dalam buku,majalah n keringkan..pastu kan nak jadikan sebagai kenangan ..n nak citer kat anak-anak (wah family planning)..."yang mama dulu kan, pegang bunga segar"..huahuahua...(alasan kenangan harus ada disitu)

4) la,bunga plastik tak der sentimental value..kali ni nak yang real..alaaaa, time nikah jer..bukan hari-hari pon..

dan aku mesti berkeras kali ini..nak jugak fresh flowerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!noktah.

hem..if bunga tangan yang de coklat da tak??aku leh makan time mr SB tengah salam tok kadi nanti..huahuahua....yelah, mesti lapar kan control ayu....hhahahaha..

nak bunga tangan.................-----------------<@

putih vs putih..baju putih bunga pun putih.hehehe
suka tengok yang membulat macam ni.hehe

merah..kontra dengan baju nikah aku..merah vs putih..

tak kan nak bawak pasu tu sekali
suka suki tengok color ti..lembut kan..
terasa macam aku jer yang pegang bunga ni.heheh

ni pon okies jugak..hehe.cantik


credit to mr GOOGLE..



No comments: