Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday

cerita dalam doorgift a.k.a ole-ole kenduri aku

alhamdulillah, paper bag dah settle..dh order n wat payment..memang berpatutan lah price kat blog nih faizah samsudin..^_^.memang dalam budget aku..so, paper bag untuk doorgift dah de n now kene fikir lagi untuk deco paper bag tuh...n also isi dalam paper bag aku ni...yang dalam senarai aku nih

  1. keychain n aku dapat kat sini nisa, best lah keychain dia,n price pon berpatutan..
  2. tasbih..untuk gift ni aku masih lagi searching..n masih lagi terfikir,nak beli offline ke online erk??
  3. aku ingat nak bagi candy yang dalam uncang
  4. telur rebus?? x kot..sebab time khatamal aku dah banyak sangat telur nyerr...
  5. x pun,bagi towel kecik..hehe..okie gak kan..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

now, aku nak searching pulak decoration untuk paper bag aku..ayairkkkk...tag tq..hem, ni pon ingat nak wat sendiri..tapi..hehehe..aku nih bukan malas tapi x kreatif..xpasal2 membazir pulak...jadi pa kata minta mr google tolong carikan design2...ehhe..jum cari.............

*
*
*
*
*
*
source here
*
*
*
*
*
*

atau yang ini
source here

*
*
*
*
*'
*
*
*

source here
*
*
*
*
*
*
hem, nape aku macam nak wat stamping je ek....aiyark!!!!!....mulalah setan menghasut aku nih.....pegi jauh2...suh..suh...jangan datang dekat...huhuhu..tapi if nak wat stamping gak pon ok..n lau nak wat sticker pon okies jugak kan..aiyoooo..nape plak sticker leh masuk dalam ini cerita???????........................
now aku pon dah naik pening..sticker or  stamping???stamping or sticker????
*
*
*
*
*
*
*
?????????????
pinjam jap ea pic ni..
aku yang dah confuse..





6 comments:

Redbloodsnow said...

2nd design pattern kacak!
ailikee! :)

asha said...

:),mena ka zie...hehe..tq..

mimie kamisah said...

nang pening juak kerja nikah2 tok owh.. take a long time to prepare that n these.. i will take a lesson from u adeng.. :)

asha said...

heheheh..auk, mie.pening la juak.sebab adg xmok eh, lak geng2 yang dtg kawen adg da yg xpuas hati.huhuhu.yalah, mun adg dah sanding, kan xterlayan bah.eheh

~ NANA ~ said...

kamek suka gilak design no.1...kekeke klala swak la pulak :P

asha said...

nana~heheheh....ktk klaka swk..hebat ya..^_^,,,