Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

salam.............

after layan mahligai cinta kt tv3 (actually skip dari keje yang berlambak ,sorry bos...)...wat aku bersemangat kembali nak teruskan perjuangan 28 mie 2011...even dalam hati aku masih lagi saki baki kecewa...think positive ASHA..wpun ko anak perempuan tunggal dalam family ko.ini xbermakna ko x dapat nak uruskan ko punyer wedding...wake up ASHA!!!!!!!!!!!!............
n pas ni, aku tengok lagi mahligai cinta next week!!!!...harus..dalam erti kata sebagai rujukan aku jugak lah kan...^_^..

aku review lagi list preparation aku..nanti2 lah..ha itulah tabiat orang yang malas..tapi this week macam nak carik kain@baju for khatamal al-quran..color???hem, xsure lagi lah..tapi aku minat pulak dengan kaftan and jubah..hem, jubah ke kaftan sesuai untuk khatamal al-quran ea???????????????.....

lau jubah, aku nak yang sedikit moden yang da potongan badan tapi x lah ketat sangat.lau besar sangat pon aku pulak yang xselesa nak pakai...
if kaftan...nice jugak kan.tapi nak pakai color pe ek???.......







No comments: