Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday

STD

STD stand 4 save the date..ni time ambik video kawen kami.hehe..
video belum siap lagi..tunggu....baru nk update citer nih yang dh basi..hehehhe....
malas nk citer pjg2..jum skodeng pic kami.....
mak ai...besar nya lengan aku tu....harus aku diet..huhuhu..........
di sebalik tabir STD..aku xmandi lagi ni..
balik je dari keje rushing ke airport kch a.k.a kuching airport
dan sepatutnya aku n mr SB pakai baju color white but disbbkan aku yg semakin  membulat  kami sepakat nak pakai color itam nih..hehe...^_^  dan baju nih pon baru beli..hehehe ,still bau kedai..

mak ai, serious tol muka aku nih!!!!???wat happen??hehehe....
heehehe.....sori ya mr SB....awk busuk.haha
kami tengah mengumpat masa ni..hahaha....


mr SB says ~mama, nnti kita wat facial treatment k...
n aku says~setuju....(aku nak tumpang dua kaki)heheheh

hehehehe....gediks tol budak yang cute tuh..hehehe.....perasan!!!!!!!!!!!
dan aku tersangatlah putihhhhhh tq tia emilia..iklan harus ada disana..

tq keris fotografi...^_^..korang mmg byk idea.....................Okieeeeeeeeesssssssssss..itu saja..stop disini



~~misi ke mei 2011~~




No comments: