Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday

untuk kali ini entry aku x bertajuk....coz aku teramatlah boring key in nama budak yg masuk plkn (program latihan khidmat negara) n curik masa untuk berblog...

aku mulakan CERITA aku dengan pakaian yg aku pakai untuk makan beradab@dalam bahasa sarawaknya makan nasik temuan@pertemuan.dan color pon mr SB yang pilihkan not me.if aku yang diberi hak aku akan pilih color pink.asyik2 pink..itulah aku, da ku kesah???..
inilah color yang mr SB pilih..hem, aku x sure color ni lau view bawah lampu rumah macam puple.if kat dalam kamdar color maroon...aku ni rabun warna ker??? t dan aku pun dh antar kat tailor n bagitahu design yang aku nak n for baju makan beradab nih aku nak simple jer, malas nak heavy...yelah nama pun makan kan..
psst:sila abaikan background kartun pokemon..iklan


then puas aku ber blogwalking aku trbacalah 1 entry yang talk pasal doorgift@favor..n tq bebanyak kt blog http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/wedding-favors-gifts.html yang tolong aku yang sememangnya blur pasal doorgift.hem macam nak wat sendiri pun da..macam nak beli pon ada..tapi it depend on isi poket aku lh kan..

dalam perkiraan aku, aku plan nak bagi cd yang da muka aku n mr SB,n then dalam cd tu aku nak letak video save the date @ sanding aku...@mengikut blog tersebut leh letak lagu cinta cintun..hem, nice kan idea tuh..
xpun leh bagi keychain as a gift..hem,xsalahkan.jadi org2 yang aku bagi gift tu leh la letak keychain kat mana yang sesuai..keychain yang leh aku customize..hem...leh tahan gak idea nih..sbb aku malas nak masukkan unsur2 telur rebus dalam wedding aku.coz aku dah guna telur rebus tuh untuk majlis khatamal al-quran..

pasal telur rebus..leh xaku gantikan bunga telur tu kepada yang lain..i mean bunga yang diisi dgn candy@coklat..hem, kena bagi cadangan ni kt my mum n pujuk my mum utk setuju plan aku nih..hopefully,my mun will agree...AMIN..

then, aku dah wat keputusan yang aku akan fly ke KL 04.03.2011..n aku dh booked ticket.full stop...

~~misi ke mei 2011~~




No comments: