Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

contact lenses

gerun if aku terfikir benda ni.sebabnyer aku dah di takutkan oleh kenalan terdekat aku tentang penggunaan lenses. tambah lagi dengan aku yang memang penakut. hem, apa kaitan n3 aku dengan lenses??

tukang andam aku, mak sue nak aku pakai lenses untuk nikah @ sanding.alahai mak su, leh tak if aku tak pakai benda alah ni.hem, mesti sakit kan...tapi mak su berkeras jugak aku pakai lenses ni.aiyoooooo.....nak pakai ke tak nak pakai??if aku nak pakai jugak sapa nak tolong pasangkan untuk aku?? and ada effect tak if kita menangis masa pakai lenses ni??sebabnya aku ni touching orangnyer.huhuhuhu..aku takut aku menagis time di ijab kabulkan.huhuhu...

later-later lah aku pikir lagi..huhuhu...nak cuci mata jap kat MR GOOGLE  sambil mengutip keyakinan dan keberanian untk lenses..huahuahua



nice color




hehehe...mak ai.
okie tak if pakai yang style nih??heheh







cantek bangat yer amoi ni


cantik-cantik mata korang ni.
if aku yang pakai???


patutlah japanese gal ni cute-cute belaka.



~~~sakit tak if pakai benda alah ni and senang ke nak pakai??hehe.....aku budak yang tak tahu menahu benda ni.sebab memang tak de dalam list hidup ku.
Al- hamdulillah, ALLAH kurniakan mataku yang masih lagi mampu melihat dengan baik.




13 comments:

~ NANA ~ said...

dear...i dah 5 tahun pakai :)

for the 1st time maybe u rase pedih sbb tak biasa tapi esok lusa mesti u rase senang je pakai sbnrnye :)

yg penting tgn bersih n jgn pilih contact lense yg sembarangan

dOdOt_ShyG said...

nk tmpg komen skali.. sila la sggah ke blog ai.
bru berjinak2 dlm dunia blog.. heee.. tQ.. maaf ye tmpg komen kat sini.. plz support me.. thanks..

asha said...

nana~ tq yer dera for da info..heheh..awk menambahkan lagi keyakinan saya ni.

asha said...

:)..okey dodot.tapi saya dh click nape tak kuar yer blog awk?hem, jap g saya try pegi blog awk:)

dOdOt_ShyG said...

tQ asha.. yeke xkuar??
heemmm..sy pn konfius gak nie..
heeee... :)

asha said...

aah, saya dh klik pic awk.tapi yang kuar bende nih. tak pon, awk letak link awk.sy click k:)

The Blogger Profile you requested cannot be displayed. Many Blogger users have not yet elected to publicly share their Profile.

If you're a Blogger user, we encourage you to enable access to your Profile.

dOdOt_ShyG said...

oyeke... emm.. xpe2..
ce awk try nie..
http://dodotshyg.blogspot.com/

asha said...

dodot, saya dh follow blog awak.wow, dear canteknyerrrrrrrrrr time awak e-day^_^

dOdOt_ShyG said...

yeahh... tQ dear!!
tQ so much.. biase jela awk.. :)

Dia.Honey said...

tak sakit pon pakai ctc lense nih...mula mula nak ejas2 tu nnt mmg rasa mcm pelik2 skit ...tapi lama2 ok....sila preactise dari skang ye

asha said...

dia.Honey~huhu.nak kene praktis sekarang ke??huhuhhu.

Redbloodsnow said...

lens yg kat pic no #2 ya...yobiii. ganas dah jak upa suma. tak rela ai yuuu..hahaha

asha said...

ahhaha..ya la zie, if kita lah yang pake alu takut orang nak rapat.