Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

henna a.k inai tangan

today nak story sikit hal henna @ inai tangan @ orang sarawak call it as paca tangan.if not mistaken.yang ni, aku tak perlu lagi nak mencari sapa yang akan inaikan tangan aku sebabnyer aku dapat freeeeeeeeeeeeeeee untuk inai tangan aku.heheh..yelah, orang berbudi kita berbahasa dan orang memberi kita merasa.:).hadiah dari aunty sue.tq yer aunty.asha hug kejap.hehehhe:

now aku nak cari pula design untuk henna ni.pssst...sebenarnya my dad tak suka if ade inai yang lukis kat tangan.tapi tak per kan, yang penting jangan over sampai macam bentuk tattoo.betul tak??huhuhu..

jum kita mengoogle design mana yang sesuai untuk tangan ku nanti sambil mencuci mata.ehhehe..^____^












hem, amat berkenan dengan henna kat tangan ayu raudah.hehehe.kalau scroll kat bawah lagi raja farah pun cantik jugak kan.hehehe.tapi yang last ni cantik kan and untuk yang kat jari tengah tu.hem, aku nak tukar ker jari manis.eheheh.tak sesuai pulak nak letak kat jari tengah kan.huhuhuhu.apa-pun mesti bawak design-design ni nanti.hehehe..harap-harap menjadi.hehe.amin

15 comments:

ztie said...

kmk crk org pandey lukis inai tok.. sapa ada ??? padah kmk lok.. nama... sine nak kontek.. and berapa caj..... boleh ? pakey minggu depan! huhu

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik...
sy nak wat inai tgn nie...
tp tunang sy x bg...
die ckp cam org india je....
die soh inai biase je....
huhuhuhuuu...

anyway,nice to meet u....
sy pendatang bru dlm dunia wedding blog nie....
(^_^)

asha said...

ztie~ktk mok ka?mak org tok tukang andam.anaknya yang polah inai tok.tok no tepon nya.tapi nak kmk xpasti tok no nya,bab suma no ilang ari ya tepon kmk da prob.cuba jak o.019-88666703.sori eh, mun no ya salah.lak ktk padah kmk gk

asha said...

ekin~salam.saya pon baru jugak dalam blog ni.tujuan saya blog ni pun nak get info and sharing info.salam kenal kembali:)
ikutkan tunang asha tak bagi tapi dia izinkan jugak.at last, merasa gak lh saya.hehehe

ztie said...

Ya num mak andam ka... num anak nya? Sp nama ow? And area ne ta?

asha said...

ya num anak nya.num mak andam pun ya nang xda terus dalam tepon kmk eh.nya area rah demak sia.

Dia.Honey said...

ai nnt nak berhenna jugak....memula hari tu nak henna tangan n kaki skalik...tup2 kene sound ngan incik tunang ai...dia tak bagi permission buat kat kaki....guess kene ikoot je la...kalo tak nnt bertekak lak...

asha said...

dia honey~hehehe..xpe.at least henna kat tangan pon okie kan.

~ NANA ~ said...

cantek...i prefer yg simple2 je :)

ztie said...

sikpat la num yg ktk berik.. cina jawab huhu... sine gk ada tmpt lukis inai oww

Redbloodsnow said...

samalah dgn mek, sha. mek pun sgt berkenan dgn inai kat tgn ayu raudhah. time wedding mek lak..mek soh dia polah exactly patern ayu pun. mek soh gamba henna ayu k cdak ekot lak..hahaha

asha said...

ztie~eh yaka.adus salah ka no ya.adeh2.sori tie eh

asha said...

nana~hehehe.saya pon suke simple jer tapi henna kat tgn ayu tuh, memang mengancammmmm bangat.hehe

asha said...

zie~auk zie eh, nang kacak o ayu raudah pun inai ya.^_^

fida said...

sala...mek org mukah...mek pun tgh carik org lukis inai k wedding day bulan 10 lak...p d mukah tok ssh mok carik...ada sapa2 yg bdekatan mukah leh lukis inai n mok g mukah ka???huhu....hrp mbantu k....