Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

jatuh chenta

aku jatuh chenta kat pomander balls..ehhe..dalam kepala aku nih.ingat nak gantung-gantung benda nih kat bilik aku.tak pon gantung jer kat celah-celah almari, tombol pintu hem kat mana lagi nak gantung.tapi for sure, aku tak nak gantun g kat plamin.coz aku tak nak kacau kerja tangan AS.pomander ball kenapelah ko cute sangat?????????..dan aku pinajm jap dari mr GOOGLE ni..tak sah kalau tak memetik di taman GOOGLE.^_^





























*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
misi mencari tutorial pomander ball
@_@


No comments: