Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

membebel

rindu sangat2 kat blog pinky nih..huhuhu..memang tak der masa nak update blog..manyak busy oooooo...psssst, aku curik2 update blog nih.huhuhu..

dengan akiviti key in data student untuk intake baru and telemarketing activity.alhamdulillah, aku dah pon bayar deposit untuk fotografi dan videografi aku.pejam mata wei.huahuahua..tapi tak per bakinyer pulak MR SB yang banyarkan sebabnyer aku dan MR SB share..sharing is caring.hiik..hik...

and now aku sedang menanti dengan penuh kesabaran dokumen kawen MR SB yang MR SB poskan semalam.sungguh tidak sabar atau dalam erti kata lain aku nak percepatkan proses dokumen kawen aku nih.yelah, tak kan nak kawen besok baru nak cari jurunikah and saksi.betul tak??jangan main-main pasal dokumen kawen ni.silap hari bulan tak jadik kawen..opsss..mintak di jauhkan.yelah,tinggal 58 hari lagi aku nak kawen and kalau ikut kan wedding ticker 1 bulan 4 minggu 1 hari...perghhhhhh..aku akui aku dah terasa nervous sangat-sangat even sedara mara aku tanya kat aku perasaan aku masa nih.aku dengan confirmnya akan jawab.. okie jer sambil buat muka cool tapi dalam hati dup dap dup dap..

adus, kasut kawen tak carik lagi nih..arghhh....bunga-bungaan untuk nikah, sanding and decoration hantaran tak settle lagi,, carik wedding song sebab MR SB nak aku carikkan huh, alahai MR SB ku sayang, aku jugak yang kena carik.hem, wedding song nih mesti lagu yang ade bunyi kompang atau lagu kawen-kawen jer ke??lagu jiwang-jiwang tak leh ker yang abang anuar yayaya sedetik lebih ker..nice aper lagu tuh.layannnnnn...

adus malam ni nak pergi outing baju nikah confirm berat aku dah terlebih nih..oh nafsu makan ku yang makin meninggi wajarkah aku menyalahkan ko???aduhai, ape lagi yang aku belum buat yer..graf nervous ku semakin memuncak........tulun tulun..........huhuhuhuh..

oh, hati tenanglah kau...oh en tenang di manakah kau????pergi-pergi en panik aku tak mo ko..huhuhu







6 comments:

~ NANA ~ said...

masa berjalan sgt pantas kan???

hehe ape2 pon enjoy ur preparation okey :)

ztie said...

mun ktk mok kawen lagu kompang2 kmk ada. mun mok sentimental. kmk ada. dh d pky ria. hehehe.. saba.. sik gne2 ya.. hehe

asha said...

nana~aah, dear,kalut dah ni.huhuhuhu

asha said...

ztie~wah yaka..kmk nervous.dah update and letak gambar kawen banyak2 ka:)

Luna Khasyaf said...

aSSAlamualaikum..
Hye asha..
I'm not really new here..
because u know who r me..
anyway, semoga persiapan perkahwinan kitak berjalan dengan lancar..Amin.:)

asha said...

wkuslam.trimas..:)