Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

myMetro | 20 gigit jari ditipu nyah

myMetro | 20 gigit jari ditipu nyah

wow...headline for today.ala-ala pembaca berita la pulak aku nih.hehehe..abaikan.dush-dush.
hem, as a becoming bride aku n kengkawan kena hati- hati.hem, kena recheck with wedding planner yang kita telah pilih dan tidak salah rasanya if kita tidak mempercayai 100%  kat diaorang.kita semestinya nak kan yang terbaik untuk hari bersejarah kita. so kita kena juga ambil tahu apa plan diaorang untuk wedding kita, hem segala urusan perbelanjaan yang lansung dan tidak lansung.jadi dalam kes ini, kita pon kena take action jugak kan and tak semestinya kita harapkan 100% wedding planner kita.hem, kan dah kena tipu..


dan entry aku ini tidaklah bermaksud apa-apa.just sebagai peringatan kepada aku sendiri.ada jugak orang kat muka bumi ALLAH ni yang berniat untuk menipu seterusnya mengaibkan orang lain.ish-ish..minta di jauhkan lah benda-benda nih kat bakal-bakal pengantin kat kat luar sana. kita kena berhati-hati if nak deal dengan orang-orang yang berhati busuk...nak lebih lanjut pasal news ni, leh la beli newspaper MYMETRO takpon online jer...dan di harap ini sebagai pengajaran kepada saya dan anda-anda (bakal pengantin) di luar sana. tak lupa jugak orang yang berhati busuk ini ingatlah sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua...

 kita sebagai hamba ALLAH.janganllah kita bergembira ke atas hasil derita dan aib orang lain..

No comments: