Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

paper bag versi 1

mak ai, tajuk n3 siap ada versi 1.huhuhu..sekarang ni aku giat  meDIY paper bag aku..paper bag aku ni, simple sangat-sangat.^_^..huhuhu...tak macam orang lain pon yang nampak mewah..aku ni pengantin bajet.:).tapi takpe, yang penting air tangan pengantin.hehe..pergh, air tangan yang tak berapa nak kreatif..if tengok gambar-gambar ni.huhuhu.sungguh tidak kemas sekali.1st trial katakan.alasan.hahaha..
selepas penat menjadi pengecop yang tegar.huhuhu...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......now....kita saksikan..hasil aileasha untuk mei 2011^_^

*
*
*
*
*
*

1. kat kiri tu, aku main ikat2 jer
and yang tengah berbaring tu, aku tak tahu nak deco macam maner lagi.
kering dah otak nak pikir.
*
*
*
*
*
*
*
*

 no 1. :).

*
*
*
*
*

no 2.
aku berkenan dengan style ni.

*
*
*
*
*
*
*
*
*


yang ni tak tahu nak deco ikut yg no 1 @ no 2??
atau nak tukar hiasan lain??hehehe...

tapi bila tengok-tengok kan still nampak kosong lagi kan paper bag tu even dah ade ribbon color pink..huhuhu...perlu ke aku buat thank u taq and gantung kat paper bag tu.
hem, ,nape aku pilih color pink for my ribbon??? sedangkan theme pelamin and baju sanding color lain..ini lah jawapannya:

1. coz tu kan color feveret aku
2. family aku pakai color ni jadi kiranyer trademark wedding aku lah.huhuhu..
3. aku punyer suka.haha
4. aku nak ubatkan hati aku yang frust sebab tak dapat color pink as my wedding theme^_^.
5. pink itu penyejuk hati.dia tak kacau orang.

^______^ nak senyum sampai ke telinga jap.

10 comments:

dOdOt_ShyG said...

so sweet paper beg nie..
nice n simple!!
kalu xnk nmpk ksg sgt, just letak tag TQ or crik butterfly letak kat ribbon 2.. ai nk tnye bleh? u bli paper beg nie kat mane?? hehe..

asha said...

hye dodot
tq..
saya beli paper bag ni kat ilikecard.blogspot.com.nanti awk jenguk yer kat blogshop akak ni.

dOdOt_ShyG said...

oyeke.. thanks tau bgtau.. hehehe... nnti sy nk jenguk kat situ.. w/pn wedding sy lmbt lg, just nk bt preparation awl2 je.. hehe.. so, dh jenguk ke blog sy??

Dia.Honey said...

paper bag cenggini mmg dah jadik trend skang....but u deco it nice....pinkishh heheheh like!

asha said...

dodot~heheheh.tak per, biar prepare awal nanti tak lah kalut sangat.hehe

asha said...

Dia.Honey~tq.hehehe..tapi still nampak kosong lagi.huhuhu..

Redbloodsnow said...

eee cute lah paperbag tak yang, sha :) psstt...mek tunggah tak sha ah. leh x.hehehe :D

~ NANA ~ said...

wahhhh semangat ek dia??? hihik comel :)

asha said...

zie~boleh jak zie.^_^..

asha said...

nana~hahahah...memang semangat.cuak kalau tengok wedding ticker.