Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday

bunga manggar versi asha

salam dan selamat pagi

Tak mo dah sedey-sedey..tq kat nana, dia honey,ztie ,ekin and zie yang bagi aku galakkan yang membina. dan juga yang paling penting sedarkan aku untuk terus think positive.go go aisha..dan aku happy ini pon sebabnyer baru jer lepas ber3G dengan MR SB.kangen sama lu MR SB.hehehe

now,aku kembali dengan projek DIY aku..bunga manggar..huahuahuahua..hopefully, menjadi la bunga manggar aku nih, yelah dari aku upah orang buatkan atau beli.jadi tak salah kita mencuba kan.apa yang penting air tangan pengantin.huahuahuahua.

aku buat bungga manggar nih guna crepe paper jer.panggg, aku menyesal sangat-sangat masa pegi semua house ari tu aku tak beli pon crepe paper ni.dah balik sarawak baruk nak pergi beli.wawawaw,menyesal tak sudah la wei.yelah, kalau ikut price kat sini ade yang RM 1 dan ade gak yang RM 1.50..perghh...mahal siot.yelah, kat semua house yang aku tengok ari tu RM 0.50 jer....adusss..menyesal pon tarak guna wooooooo...

hem, tak per..projek bunga manggar tetap di teruskan dengan semangat yang membara..jadi aku nak jugak tempek segala picture bunga manggar aku.sori ya, kualiti gambar kureng sebabnyer hp aku tak lah cangih mana pon.

crepe paper ni aku lipat memanjang pastu aku guntingkan macam yang kita tengok kat atas nih

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dah boleh buka and mesti hati-hati yer

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dalam keadaan menegak
lilitkan kat batang lidi
macam aku ni,aku try jer lilit kat batang bulu ayam mak aku.
hehehe

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ader 4 color yang aku dah siapkan tinggal nak lilitkan kat batang lidi jer lagi
aja..aja..fighting

so, how??hehehe..okies tak hasil tangan aku nih.hahahaha...cepat puji sekarang..nanti aku hadiahkan flying kiss.hahahahah.....

8 comments:

~ NANA ~ said...

amboi colorful gitu! hehe

asha said...

hehehe..itu la pasal.hahaha

e k i n ♥ y u s r i said...

colorful tue melambangkan keceriaan...
hehehe
i like

asha said...

ekin~yeah.betol2..

Dia.Honey said...

cepat la post gambar yg dah siap...sebatang pon jadik la...hehehehe..sonok DIY bunga manggar ni tau..melecet2 tangan :P

asha said...

dia honey~hahahaha..nanti sy post gambar yg dh siap,nak kene cari dulu batang lidi..huhuhu

Dia.Honey said...

dekat sana tak de org jual lidi kelapa sawit ke??? lidi tu bagus

Redbloodsnow said...

best ktk molah dikpun bnda² kdk tok. mek lak..main beli jak..huhu