Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

wedding shoe

salam

hari nak story pasal kasut kahwin and minta pendapat kalian semua..

kasut kahwin ni.kalau kita nak beli..hem, kita mesti beli untuk pakai time nikah, sanding and bertandang ker??atau kita pakai the only one kasut untuk 3 majlis ni??and masa nikah tu perlu pakai kasut ke tak??sebabnyer aku nikah kat rumah.hem, mesti lepas jer nikah mesti ade outdoor untuk photo shoot kan??huhuhu..
alamak, pejam celik pejam celik..dah tinggal 2 bulan.kasut tak cari lagi.huahuahuahua.....tak kan nak berkaki ayam.heheh.okie ape, if berkaki ayam.elyana pon nyanyi tak pakai kasut.erk..tu elyana..artis.ko pulak??aishah sahari..bukan artis.huahuahua..

and aku pun cuci mata kat carian google sebentar tadi.hem, wedding shoe ni mesti color putih jer ker??color lain??hehehe
google

google



google



google

huhuhuhu..cantik-cantik belaka.^___^...dan aku..masih lagi mencari.yang penting selesa dipakai dan cantik dipandang.

8 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

sy suke kasut yg ke2 dan ke3 tue....
gorgeous...
sgt cntik...

tp klu x biase pakai yg terlalu tinggi,bek crik yg sederhana je...
kang x selesa plak...
huhuhu

asha said...

^_^..aah kan.wooo..nak berangan jap.

Dia.Honey said...

yg memula tu ada ala ala design zang toi yg ai jumpa kat sunway pyramid

ztie said...

lamak gk 2 bln ya. sik lamak ne lah. byk gk new arrival ya kaktok.kmk bok jak beli kasut marek. ritol tangga ada gk pesen lebih kacak and cantik and blink2. yg samalah. huhu... ugi jak asa

asha said...

dia honey~huhuhu.saya kat sarawak la dear.if nak suruh tunang p belikan.hem, memang die tak pandai nak belikan.kalau sport shoe/sneaker ha pandai la die p beli.huhu

asha said...

ztie~hehehe..yalah o.xpa2.bulan 4 lak kmk meli mun x pon awl bulan mei o..kmk kira nak meli mixit.kasut nya tahan bah.hehe.alah membeli menang memakai.hehe

Redbloodsnow said...

wedding shoes yg 1st ya eeeeeeeeeeeeeeeee kacakkkkkkkkkkkkkk

asha said...

hehehe..rambang mata kita diat nya zie o