Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu......surat akuan bujang MR SB dah keluar..alhamdulillah..yeah-yeah dah boley tawennnnnnnnnnnnnnn....**gatai**..hahahhaha...

and now langkah seterusnya settle kan surat mastautin tetap. HIV test MR SB pun dah settle jugak.alhamdulillah..^_______^..*muka manyak senyum*..syukur Ya ALLAH, yang telah melancarkan langkah 
kami dalam menuju mendirikan masjid mudah-mudahan selepas ini akan di permudahkan segalanya.amin.

and kat sini gak nak wish SELAMAT HARI ULANGTAHUN POLIS KE 204 untuk MR SB.sekarang ni pon MR SB sangatlah bz sebabnyer PUTRAJAYA as a tuan rumah untuk ulangtahun kali ni..hehehe..Selamat Bertugas MR SB yang penting jaga diri dan jangan lupa asal usul kita..aku memang tak pernah miss bagi pesanan ni kat MR SB sejak dia masuk kerajaya POLIS tahun 2005.

dan esoknyer pulak ada mesyuarat bagi majlis perkahwinan aku.tak sabar nak jumpa saudara-mara.ehhehe.hem, tujuan mesyuarat ini pulak nak membincangkan serta pembahagian tugas-tugas yang perlu di lakukan on my wedding day.if kat sarawak we called them as PEMANGKU KERJA and WAKIL MAJLIS (orang penting majlis yang melancarkan majlis kita) and aku tak sure kat tempat kamu, kamu dan kamu ade ke tak orang-orang penting ni.tapi if not mistaken kat semenanjung di panggil pemanggah majlis kan?sorry yer, if i'm wrong. .

~~~psst..aku dah terasa bahang nak kawen nih..hehehehe~~



5 comments:

~ NANA ~ said...

i pon dh x sabar2 nak kawen okey! haha

asha said...

heheheh ^____________^.

e k i n ♥ y u s r i said...

samelah

asha said...

ekin~yabedabeduuuuuuuu......

Redbloodsnow said...

Mek dh tanya ngan dillah sal surat akuan bujang, surat pelepasan nikah dr cdak polis...tp dia answer mek pa.

"eeee..2 minggu sebelum nikah boleh apply bah. lak kmk 2 minggu sebelum start cuti, mek apply lah."

gerammm mek dgr jwpnnya..hahahaha/ biarlah :P