Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday

down..

salam alls...

aku down sangat2..before aku turun kerja ari ni, ade sorang hamba ALLAH, datang kat rumah aku.dan aku tak tahu ape motif dia nak says cam tu kat aku..

she says.....boleh tak TUNDA KO PONYER WEDDDING.....sebab nenek ko kan tak berapa sihat.FYI u all, nenek aku dah keluar hospital tapi nenek aku still macam tu jugak..aku tak berani nak bagitahu kat MR SB, sebab MR SB dah selesaikan segala bende kat tempat kerja dia.dan kami dah settlekan semua dokumen nikah kami..kad aku pon dah siap tinggal nak edarkan jer lagi, OP n VP pon dah bayar deposit, mak andam pon dah settle, pelamin pon dah settle,...TOLONG BAGITAHU aku apa harus aku buat?????

dan bagi aku sendiri,why aku nak teruskan jugak wedding ni.bukan sebab aku gatal...sebabnyer aku penat nak pikir dah,biar selesaikan jer bulan mei ni.sebab aku kan nikah 28 mei..

itulah bila ramai sangat orang bagi pendapat pasal wedding aku..seriously, aku memamg menyampah kalau orang-orang datang bertenggek ke rumah aku hanya kerana nak tanyer hal wedding aku n nak bagi pendapat masing-masing..and mase anak2 korang kawen dulu, aku ade ambik kisah ker?????jadi, please bagi aku ruang..dan adakah aku pentingkan diri sendiri?????

4 comments:

aie said...

well...we cant stop others to say what they want....as long as we know we are doing the right things..that is more than enough. b4 wedding mmg macam2 akan happen...lets say its dugaan yg Allah berik utk kita k? Allah mok uji kesabaran kita menempuh dugaan nya...and ya adalah tanda Allah sayang kita ^^

~ NANA ~ said...

dear....benda baik teruskan je k...benda camtu dugaan sebenarnya...makin dekat kite nk kawen, mmg camtu la, ada je mslh dtg...kuatkan smngt & bykkn berdoa k :)

Redbloodsnow said...

tedah ktk. mun mek inur shoes nak, sha. sure mek kecik ati gilak² dgn cdak yg berkata² gya. coz cdak make kt sound cam selfish jak.

tp ya lah tek...bg mek la. what for nk tggu if suma dah di arrange? if nk tggu nenek ktk pulih sepenuhnya...until when la nk? kta x tauk bah.

papa pun yunk, ktk diskus dgn family ktk n ur fiancee juak ah decision nk tunda. yg paling penting, tak diskus dgn parents ktk. mun parents ktk say, sik perlu n teruskan...so just teruskan

but if parents tak say tunda. it left u with no other option la yunk. terpaksa la juak tak tunda kan. but if parents ktk say ikut jak apa desicion ktk...

if i were u...will teruskan coz its not easy ok uruskan hal nikah tok.

dOdOt_ShyG said...

arap u tabah dn kuatkn semangat k..
sume tu dugaan.. allah sntiase menguji sekuat mane hambenye dpt mengatasi setiap dugaan yg dtg.. u kne byk bersabar ye.. hopefully sumenye akn berjalan lancar dear..