Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

nervous

salam dearest...

aku nervous..why?kak lina as tailor baju nikah aku dah call tadi, jam 11:42 a.m. kak lina suruh aku p rumah dia malam ni after solat isyak.serious, aku memang nervous sekarang ni.
and baju MR SB pon dah siap gak...wawawawaw...oh encik nervous boley tak ko p jauh..cus..cus..mari ke sini encik tenang..mari..come to me sayang..oh hati tenang lah kamu..
sebab apa aku nervous???sebabnyer...........takut baju tu tak muat.huahuahua.....:(

dan jugak takut baju tak menepati piawai aku...

doakan lah yer, baju aku tuh dalam keadaaan yang baik2 saja.

1 comment:

~ NANA ~ said...

waahhh bestnye dh siap...

i hari tu pon nervous gak tapi lg exited...hihi