Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

pencarian kasut berakhir juga

salam di hari jumaat yang berkat

title kat atas tuh memang dah bagi hint kat kita kan..huahuahua..aku dah beli kasut untuk nikah sekaligus untuk sanding aku..jum layan kasut ku yang tak seberapa ini ^_^


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


ni kasut nikah aku
kenapa plain jer??sebabnyer baju nikah aku color putih and full lace
tudung nikah aku pulak dah ader manik..
jadi biarlah kasut ni plain jer jadi tak lah nampak sarat sangat nanti kan
dan yang penting aku boleh pakai lepas kahwin nanti so tak der lah sikap membazir itu akan timbul

**psst~color kasut ni beige.huhuhu

yang ni pulak kasut sanding aku
color putih
kenapa putih dan style yang macam ni??
1st  match color mana-mana and  baju sanding aku yang hitam gold and nape aku tak beli color hitam sebabnyer
i)memang takder color hitam
ii) nak padankan baju gaun aku nanti sebabnyer MR SB akan pakai baju istiadat dan aku pakai gaun
2nd sebab aku jatuh chenta kat kasut ni..hehehe
3rd.....MR SB bagi duit suruh beli.^_^ tapi kasut nikah MR SB tak bagi..hik..hik
4th kasut nikah aku kan plain jadi harus lah kasut aku nih ader hiasan sedikit.hehehe
5th if ader dinner atau majlis-majlis lain aku leh pakai lagi kasut ni, dan isu membazir masih lagi tidak timbul disini.hehehe
jadi alah membeli menang memakai.
and kasut aku nih tak der mahal sangat yer sebab aku nih makan gaji dan pulak tak mampu nak beli yang mahal-mahal.yang penting selesa dan cantik.dan paling penting tak membazir^_^.

11 comments:

~ NANA ~ said...

i suke tgk kasut sanding tu.....cantekkkk

miey anna said...

hye dear..datang singgah n follow kamu sudah..weeee..^_^

salam kenal..loVe pinky..yeayy ^_^

http://akemiey.blogspot.com

ztie said...

kasut plain ya suka kmk nangga eh... cm sweet jak. Hehe.....sik lamak gk nak ?

Muhamad Siddiq said...

pengantin tak tunjuk pun

Hunny Kitty said...

kasut num 2 beli kat n e?

asha said...

nana~ ^_^..tq.

asha said...

miey anna~tq awak.okie, jap g saya follow awak

asha said...

ztie~auk, eh.kasut plain ya boleh dipakey bila2 masa oo

asha said...

hunny kitty~dear, saya beli kat heatwave. saya beli kat hock lee one of shopping complex kat kuching swk,berkenan ker?hehehe

Redbloodsnow said...

kck kasut tak ya. mek lom gik carik kasut k mek nikah :( charles & keith tutup alu x tauk mek nk pilih pa brand :(

asha said...

zie~kmk cadangkan ktk g heatwave tok mun sik pon mixit.sebab kasut tempat ya tahan.mun sik pon vincci ya pon okie.yalah CK kat spring dah ttp o.huhuhu