Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

TERbeli..

salam all..

mak ai title n3 aku tuh..TERbeli.hem, serious aku tak sengaja wei nak beli tapi aku TERbeli.hehehe..after aku pulang dari pejabat pos untuk aktiviti mengepos surat tawaran untuk student intake april 2011.boleh dikatakan penuh mail box kat pejabat pos choice mall aku kerjakan.hehehe.sori abang posmen.

aku terbeli.... erk nak jugak guna ayat ter..eheheh.inner neck cotton nih.hem, lama betul aku p cari benda alah ni.yelah, if usha kat radiusite confirm aku akan sedih sebab awal-awal lagi dah ade orang rembat..dan kenapa aku beli inner neck ni sebabnyer aku nak pakai masa nikah aku nanti. bukan pakai kat luar tapi pakai kat dalam la..huhuhu..yelah, nanti kan nak elakkan rambut keluar dan yang amat penting sekali inner neck nih takder awaning.hohohoho..:)..oh, sungguh tidak sabar..huahuahua..

inner neck ni, aku beli offline jer kat BUTIK MAHARANI 1ST FLOOR, LOT 4102, BLOK 17, SALAK LAND DISTRICT, JLN SULTAN TENGAH OFF JLN SEMARIANG, 93050 KUCHING SWK..seriously, aku rambang mata sebabnyer banyak sangat tudung yang cantik.hik,hik dan harga berpatutan.
BUTIK ni jual produk yang ade brand name PEARL HAYA SELECTION mungkin BUTIK ni agent PEARL HAYA kot.heheh.yelah, PEARL HAYA ni berasal dari semenanjung.

check it out..hehehe..

**ni dia inner neck cotton hamba yang tak der awaning**
sangat best dipakai..^_^ dan hanya RM25.00 jer

packing yang cantek
dan ada ciri-ciri kewanitaan..hehe
hehehe.nak jugak aku tempek plastik beg nih


jadi selesai sudah pencarian aku ke atas inner neck ni.alhamdulillah..^_^..

psst~tengah mengintai one of tudung yang ade kat situ for my outdoor/sanding...and those yang sarawakin jum ramai-ramai kita p kat BUTIK MAHARANI.^_^

7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

nak tgk tudung nikah

asha said...

hehehe,tak lawa la ekin:)

~ NANA ~ said...

eh2 i pon ade beli inner neck ni utk akad nikah nnti...tp bkn yg pearl haya la...i beli yg murah2 je...kekeke

asha said...

nana~asha rembat jer dari tak der kan.:),yang penting leh pakai lepas kawen

Hunny Kitty said...

cenggane pakai inner nih? ajar skit...maaf la tak faham

asha said...

hunny kitty~inner ni macam kita pakai inner atau anak tudung,.

Dea said...

nangga rupa ktk pakey lok, pat x??.. hehe