Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

16 hari

salam semua

16 hari dan aku baru berkesempatan "memblogkan" diri...dan pastinya b2b sekarang ni semuanya sibuk dengan persiapan masing-masing.:).
masa berlalu amat pantas.fuh, aku belum lagi memulakan acara "mendeco" hantaran untuk MR SB yang pasti tema hantaran untuk MR SB adalah white+purple, favorite color MR SB. dan alhamdulillah, barang2 untuk hantaran MR SB telah aku belikan..means untuk hantaran ni still pending.huhuhu.pasif.

ingat lagi tak entry yang aku sentuh hal set katil/perabot bilik aku.untuk yang ini aku boleh katakan 100% settle. dan set katil/perabot aku nih tak lah semewah set2 katil yang lain sebabnyer aku beli time sales dan tak silap aku, my dad bagitahu dalam rm 800> tak termasuk tilam kalau plus tilam jumlahnyer, rm 1090.00 bagi aku harga tu memang ok sangat2 kan, plus dapat lagi bantal free.hehehe..dan dengan harga tersebut aku dapat meja solek, almari pakaian dan katil..

sebabnyer, my dad dah pon belikan and dah datang pon kat rumah aku cuma belum di masukkan ke dalam bakal bilik aku.why bakal bilik?hehe..sebabnyer, bilik lama aku sangat lah kecik dan aku dah bagitahu kat mum yang aku nak jadikan bilik lama aku tuh sebagai stor pakaian jer means baju2 yang bergantungan, bakul2 pakaian dan sewaktu dengannya akan disumbat jer dalam bilik tersebut.

and now bilik baru aku still under construction.hehehe..:))..tapi bilik aku tak lah semewah maner pon, cuma bilik tu agak besar sedikit dari yang lama.dan aku tak nak membuang duit untuk bilik aku nih sebabnyer;
1) MR SB dan aku still PJJ even after kami kawen --->MR SB fly ke Putrajaya on 16 June :((
2) we already have our own house (di kpg MR SB) but masih lagi dalam proses pembinaan boleh dikatakan------->70%masih lagi dalam proses pembinaan
3)berpegang pada satu pepatah ukur baju badan sendiri :))


aku rasa cukuplah untuk kali ini.insyaALLAH, nanti aku update story aku yer..:)



8 comments:

~ NANA ~ said...

lama x nmpk asha :)

ztie said...

best nya dah ada rumah kedirik kelak eh :)

Redbloodsnow said...

sik lamak gik dh ktk nk pak pak pung. mek gik6 bulan gya. tp ya pun rasa cam x lamak gik..huhu

asha said...

nana~rindu asha ker:))

asha said...

zie~auk eh..pejam celik pejam celik zie, x terasa.giya juak ktk lak.:))

asha said...

ztie~auk,eh.tapi nak lom tauk bila lah leh diam sia..masing2 jauh.

dOdOt_ShyG said...

bestnye asha.. dh ade umah sndri..
best9.. dptla rse idop berdikari..
hehe.. :)

asha said...

dodot~:)..al hamdulillah,rezeki.tapi still tak dapat duduk kat sane after kawen pon MR SB still lagi kat Putrajaya.sob..sob:(