Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

ijab dan kabul


salam semua...alhamdulillah sekali lagi. dengan sekali lafaz, aku sah menjadi miliknya..SUHAILI BIN BUJANG.:)..
mak ai, intro..hehe..saja jer nak guna ayat yang puitis sikit.nak ambil feel..yolah..hehe..
aku nak story sikit pasal nikah aku nih..seyes wei, memang riuh sangat-sangat.and aku pulak memanglah nervous yang teramat dan hubby pun macam tu jugak.hohoho..muka hubby memang dah cuak.kesian pon ade gak aku tengok muka hubby aku.tapi apakan daya, aku pon memang cuak jugak time tuh.macam ringan ker kaki aku nak blah.ish..ish..

actually,ade story pasal my dad.huhuhu..my dad pon ikut gelabah jugak okiey..korang nak tahu..mahu 2 kali dad aku tersasul saat dia lafazkan penyerahan wali kepada jurunikah.first, my dad tersasul nama hubby..SUHAILI BINTI BUJANG..hohohoho..BINTI ....mak aih, dad aku..hahah.. second pulak, my dad tersasul lagi, siap terbalikkan nama hubby ke....BUJANG BIN SUHAILI..aiyarrrkkkkk.walawei,my dad tersebut pulak nama FIL aku..heheh...tapi itulah kenangan yang tak dapat aku lupakan.:))...cuak+ lucu.^______^..and last, kami sah menjadi pasangan suami isteri.

dan aku pon nak tunjukkan jugak muka hubby aku nih..dia sangat manis dimata ku okiey..hahaha..
itu dia muka budak cuak..hahahha

pasal nikah aku nih, aku ingatkan tak ramai yang datang.sebabnyer aku fikir just keluarga kedua belah pihak jer dan kawan-kawan yang aku jemput untuk datang majlis nikah aku.tapi, alhamdulillah, ramai gak yang datang. :). tak nak cakap banyak..kita layan gambar jer lah yer..hehe




nanti next n3, aku letak lagi gambar-gambar k..ehhehe...sebab aku masih lagi tunggu soft copy and hard copy dari Keris Fotografi.aku pon tak sabar nak tunggu hasil tangan diaorang.hehehe

6 comments:

ztie said...

Best best. Tahniah sekali lagik. Bapak ktk gk nebes menyerahkan ktk ya. Mcm kmk ria sedih juak kmk nangga bapak mek wuwuwuw

asha said...

:)..tq ztie..auk, kmk pon rasa nya gk terlebih nebes.lucu aieh masa ya.ilang sikit nebes kmk.huhu

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

congrats.... selamat pengantin baru...tak terlewat lagi kan? anyway...suka tengok your attire.... sangat cantik...

asha said...

farah~tq awak..:).

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

:)

Bila Ku Kata Cinta... said...

awak nikah n sanding same ngan date kite...Nway..selamat pengantin baru!!! wish u heppi always forever