Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

PJJ??



salam..

esok malam jam 8 bertarikh 16 june 2011, aku akan menjadi PJJ----> stand for Perkahwinan Jarak Jauh..nampak gayanya, lepas ni kena drive pergi keja, balik pon kena drive jugak.huahau..tido pon sorang-sorang.huhuhuhu...wahai hati tabahlah kau..yeah, aku mesti kuat..

tak nak cakap banyak la, aku nak jugak tempek gambar2 yang aku ambik dari facebook official photographer aku -----;KERIS FOTOGRAFI..tak banyak gambar yang aku ambik, itu pon outdoor after akad nikah aku ari tuh.





**aku tak tahu kenapa lah pic aku nih dah bertukar size.memang kecil sangat-sangat nih..aku pon dah naik hairan.hem...if sapa yang bijaksana, tolong ajarin aku k.hehe..^__^


4 comments:

Hunny Kitty said...

sama la kita..hari2 pun begitu

e k i n ♥ y u s r i said...

weekend husband n wife

Bila Ku Kata Cinta... said...

asha: D tak dapek nak nolong...pasal pics kecik tu..try godek2 setting nyer...hehe...

Redbloodsnow said...

otedah ktk sha. senasib la kta tok. kmk pun pas nikah akan stay PJJ. syg mek nk muang kerja mek.

gaji dh besar bah sha. at least dpt help hubby kta utk belajawan rumahtangga kta kelak nk ow :)