Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday

saNDING 29 mEi 2011


n3 kali nih,,aku nak review pasal sanding hari tuh 29 mei 2011. untuk majlis persandingan nih,aku pakai 2 persalinan
1st ----> persalinan gold and black
2nd----> persalinan gaun putih with baju istiadat
tak nak cakap banyak, kita layan kan jer gambar-gambar ni yer.
Black + Gold



Gaun Putih + Baju istiadat



Kat bawah ni pulak, gambar aku masa khatamal Al- Quran. Untuk khatamal ni, aku pilih baju jubah color hitam while the other color gold..memang simple sangat2 kan.:).


actually,tak ku sangka rupanyer aku nampak kurus walaupun hakikatnya badan aku makin berisi.yelah, hari2 makan dengan banyak..alhamdulillah, ramai yang puji color black gold even dulu pernah insan2 yang komen tak bagus color gold black nih..now, ko jugak orang pertama yang puji baju tuh kan...kan...kan???

simple jer kan majlis aku.sebab aku ade prinsip.lepas kahwin ade lagi benda yang lebih penting,sebabnyer aku dan hubby sekarang tengah fokus nak siapkan rumah kami^_____^.memang tak sabar nak tunggu rumah kami tu siap..













6 comments:

Bila Ku Kata Cinta... said...

suweet lah u..same date ngan kite..tp nape sume pics kecik sgt...besarkan sket lah u..boleh tengok satu2

e k i n ♥ y u s r i said...

kawin ngan polis nie
penuh beristiadatkan
best je tgk

asha said...

bila ku kata cinta~yeke awak:)hem, tak tahu la wak, saya upload picture terus tukar size kecil macam tuh.saya pon pelik

asha said...

ekin~aah,ekin..huhuhu

Redbloodsnow said...

cantik eh ktk sha. syg mek x pat dtg :( xda transport dikpun..yalah susahnya :( dillah ngam ngam juak kena operasi road block.

congrats sha!

asha said...

zie~mak seh zie..sik pa eh.:))