Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday

yippie..i'm back

alhamdulillah...segalanya telah berjalan dengan lancar dan majlis untuk 2 tempat (tempat aku and hubby pon selesai sudah.^_____^.

seyes, even sampai sekarang aku masih tak percaya yang aku dah bertukar status.jadi tak boleh nak nakal-nakal lagi lepas ni.hehehe..

kali ni, update tak bergambar sebabnyer still tunggu aku punyer OP dulu.if kalau kat kamera sendiri, kena cari dulu sebabnyer aku belum lagi buka kamera aku tuh.entah ade tak yang sudi ambik gambar2 aku.hehehe..^_^

9 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

bestnye

dOdOt_ShyG said...

wahhh.. congratz!!! cpt2 upload pic kawen yer.. heee... :)

~ NANA ~ said...

congrats asha....cepat2 review psl wedding :)

ztie said...

tahniah sha! semoga kekal bahagia. welcome to the club! mesti meriah majlis nak? sorry kmk sikpat attend... sik sempat. lom blt kch kmk

asha said...

ekin~:)..

asha said...

dodot~tq:)..

asha said...

nana~heheh..okie dear.tapi tak sabar nak tunggu wedding nana tau

asha said...

ztie~tq..hehehe..hem, xpa eh.:)alhamdulillah, majlis meriah dan bjlan dgn lancar.:)

saiful said...

tahniah..