Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

weekend manyak cenyummmmmmmm ^___^

salam di jumaat yang berkat

alhamdulillah, ALLAH masih lagi memberi aku peluang untuk bernafas di muka bumiNYA...

muka manyak senyummmmmmmm........sebabnyer aku dapat news yang hubby balik esok pagi,after jer dia balik keja terus naik flight-------->ke kuchinggggggggggggggg........tapi balik lagi ke putrajaya on sunday nite...huhuhu..sekejapnyer...tak per, walaupun sekejap dapat jugak aku lepaskan rindu yang bersarang dalam hati aku nih.hehhehehe...bunga-bunga cinta wooooo...


6 comments:

Hunny Kitty said...

ai ngan hubby ai dah 2weeks tak jumpa sok malam baru dia pai KL kot insyaAllah....ahad dah balik tepen semula..huuuuuuu

Redbloodsnow said...

Phm mek kehepian ktk. coz mek kdk ktk juak la mun dillah mdh nya petang kelak akan blt kch.

tp jarak PJJ ktk duak nang mencabar ow. dipisahkan lautan :( tedah ktk.

asha said...

hunny kitty~beginilah PJJ life kan..:)

asha said...

zie~:).yalah eh..huhuhu.memang mencabar zie..auk, senyum jak kmk ari tok

Anonymous said...

hye..kmk bok bc blog ktk..kmk silent reader jak..salu follow blog miak swk...kta 2 tebalit coz kmk d putrajaya,hubby kmk d kch..bila bc ksh ktk n ngga laki ktk pun jaoh d pjaya tok,kmk rs sm jak situasi kta..sedey ayi:(

asha said...

anys~hye juak..eh yaka.hubby ktk keja apa?nya balit raya ka?hubby kmk sik,kmk yg raya ke cinun.hehehe..tapi raya ke 3 baruk kmk ke cinun