Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

zakat kami yang pertama as H/W

askum peeps..

pejam celik jer dah ramadhan ke 18 :)).alhamdulillah..berkat ramadhan rezeki pon masuk..bonus.hehehe...1 bonus sendiri dan satu lagi dari hubby :))..after jer dengar news pasal bonus terus sms kat hubby.hahahaha...yelah, bonus mu..bonus ku jua..tapi bonus ku bonus ku lah yang punyer..hahahha...LOL.^_^

18 ramadhan means tinggal lagi 13 hari lagi nak jumpa hubby.hehe..alahai,firefly and airasia..napelah korang tak bagi jer tiket free kat aku yerrr..hahaha..

see the tajuk post n3 aku tuhhh..hehe..(eleh,nak menunjuk lah tuu..). Hubby dah bayarkan zakat untuk aku/kami:).al-hamdulillah...and bestnyer perasaaan ini.. (sila jangan menyampah,sbb aku tau..bkn aku jer yang ader laki.;p)..
yelah dulu2 bf4 kawen, aku cuma bayar untuk aku jer.huhu.sekarang dah ader orang yang tolong bayarkan:))...

ha, korang pulak dah bayar zakat ker?jangan luper k.itu wajib bagi kita yang mampu ni...


*hubby mms resit zakat,kalau kat sarawak resit zakat ni lain tau..
kertas die color putih and dier punyer tulisan pon lain gak..
lain tempat lain gak caranyer kan..ehehe*


2 comments:

~ NANA ~ said...

i pon br settle...alhamdulillah :)

asha said...

nana~alhamdulillah..:)