Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

review inai



again...salam semuanyer...
amat tidak produktif untuk buat keja so aku decide nak buat review pasal inai...sepatutnya inai dan lukisan inai aku macam inai@henna ayu raudah tapi..huhuhu..bertukar saat akhir sebab aku tak bawak picture inai ayu raudah dan masa pergi buat inai tuh plus hujan yang sangat lebat.:(and rushing. after solat maghrib rushing ke rumah tukang lukis inai aku nih..tapi nasib baik ader sahabat karib aku iaitu eisya yang temankan.hehehe.kalau tak aku jugak yang kene drive balik rumah sedangkan inai belum lagi kering..huhuhu....terima kasih eisya..love u




**credit to hafizatan





tapi lain pulak yang jadinya...

*
*
*
*
*

scroll kat bawah...hehehe



*
*
*
*
*
*
*




walau pun tak samer lansung dengan lukisan tuh dengan ayu raudah still jugak aku berpuas hati sebabnyer inai tu cantek jer di mata aku.huhuhu






6 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

D pakai jugak...tp guna yg mudah tanggal..masa nak nikah tu rasa tak selesa..tahu ape D buat? D gosok sampai dia pudar...sbb taknak nmpak sgt tgn kena lukis..abah D tak suke

eisyaaa said...

huahuahaaaaa.....setelah beberapa tahun tidak drive keta, berani kan diri je I drive malam tu. *dalam hati, tawakal jak* ahahhaa

asha said...

D~hehehe....my dad kita pon tak suke gak tapi kita degil jugak nasib ader mak yg tlg backupkan:)).hehehgeh

asha said...

eisya~tqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq my prennnnnnn:)).even manual ttp selamat sampey umahhhh

Redbloodsnow said...

kck ktk pun inai ya yunk. simple but WOW. jeles ai :D


mek pun kedak crowded jak upa but tetap juak la mek suka juak. hehehe

asha said...

@Redbloodsnow~ mak ceh zie tapi ktk pon inai kacak juak eh.even crowded tapi cantek sebab awak puteh:)