Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

yeahhhh sudah jumpa

salam di hari khamis...boleh senyum sampai ke telinga...^______^
ingat lagi tak yang pasal mencari buah zuriat?hehehe..sekarang dah jumpa.alhamdulillah,happy sangat2..






sepatutnyer ader 7 biji buah zuriat nih tapi yang 3 biji lagi aku bagi kt Mdm Aisah.kalau ader lebih and if aku tak guna banyak buah nih nanti aku simpan and bagi kat sesiapa yang memerlukan..hem, alangkah indahnyer kan if buah zuriat ni ader kat Malaysia..

tapi permasalahan disini,ader sapa2 tak yang nak tolong aku kupas?sebabnyer info yang aku dapat, buah zuriat ni amatlah keras untuk dikupas2 kan..tak per2..usaha kan tangga kejayaan tak pon tunggu MRSB lah jawabnyer.hik3..tak sabar nak tunggu MRSB balik..sabar lah hati...tinggal lagi 1 bulan lebih jer nak jumpa MRSB and honeymoon ke sabah.sekarang nih MRSB sibuk dengan interview and event.yer, saya amat faham akan keja kamu.:)..

tak sabar nak balik rumah and tunjuk kat my mum and jugak khatam pasal cara-cara penyediaan buah zuriat serta cara2 untuk memakannya..^___^..






11 comments:

Gadis said...

nak satu boleh??

hihihi

dOdOt_ShyG said...

alhamdulillah.. akhirnye jmpe jgk kn.. hehehe.. gud luck dear.. i kawen ujung bln 12 nie.. berdebar2 jgk.. heeee... tkt!! doakan yg terbaik utk i ek.. :))

asha said...

@gadis~hehehhe..insyaALLAH, nanti kita bagi if ader lebih k.sebab kite nak bagi kat kakak ipar jugak..gadis tinggalkan alamat k:)

asha said...

@dodot~aah..memang syukur sgt2 yunk.yg penting kite dah berusaha kan.wah, selamat pengantin baru in advance...jangan nervous tau.hehe

Hunny Kitty said...

mak kata buah zuriat ni suami yg kene 'bukak' n minum kene bersama2 dengan suami/psangan ....ada caranya nak 'kupas' buah ni kene pakai kapak - kata mak. jugak.....

asha said...

@hunny kitty~ye ker wak?tq yer utk info nih, saya pon belum lagi baca habis2 kt blog2 yg pasal buah zuriat nih.means kena tggu hubby la nih.apa2 pon, tq yer yunk for da info.

aie said...

makseh byk2 mem :)

Tihara said...

oo kena minum dgn suami ke..macm tu..hmm :)

mrs. daydeck said...

salam kenal asha. mudahan pastok kitak preggy. sebelum tok penah juak mek nengar pasal buah zuriat ya koh. btw, kamek keja rah unimas. sapa sepupu kitak? student kah staf?

ciK LyndaWawa said...

telur ka pa ya??heeeee

Gadis said...

wahh yer ker...
kalau ader rezeki alhamdullillah..

Gadis tinggalkan alamat yer..

no.28,jalan pulai perdana 2/4,
taman pulai perdana,81110,skudai,johor