Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

baru nak try VCO

VCO stand for Virgin Coconut Oil atau minyak kelapa dara..sebab banyak sangat testimonial yang positive dari produk nih.

so tanpa membuang masa, aku pon pegi la blog shop dni.^_____^ and terus jer aku order tapi aku cuma order satu unit jer sebab nak try dulu..so nanti aku akan update untuk kesan selepas penggunaan VCO k ^______^
opss..satu lagi, yang bestnyer bila order dari blog shop dni,dapat free gift...


p/s: jum terjah blog dni



4 comments:

MrS dOdOt_ShyG said...

hye asha.. nk tnyela.. VCO nie utk ape ek?? :))

asha said...

hye dodot..awak klik kat link tu.huhu
tapi untuk saya pulak, sebab kulit saya ni kering.huhu.so sebab tu lah saya beli vco nih:).

psstt..canteknyer mekap awak

ztie said...

yah. dh kenal juak ktk vco ow. hehe berapa ktk meli ya?

asha said...

ztie~ kmk meli ya rm44 termasuk pos seingat kmk.hehe.ktk pake ya juak ka?