Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

DULU dan SEKARANG

Jumaat yang aman dan damai

dulu dan sekarang bila jumaat jer confirm senyum sampai ke telinga.sebab sabtu dan ahad kan cuti.
tapi tajuk nih memang tak der kaitan pon dengan hari, minggu atau bulan yer.hehe

dulu semua color baju aku on jer tapi sekarang lebih ke arah color hitam.nape yer??huhu..mengikut kajian warna hitam adalah amat sesuai bagi yang berbadan seperti aku untuk kelihatan kurus.so sekarang nih, memang warna hitam adalah wajib like witch yu hee macam citer korea lakonan Han Ga In as Ma Yoo Hee and Jae Hee as Chae Moo Ryong tapi bedanya aku tak pakai cermin mata sih..

wawawa.nafsu makan memang tak leh di bendung lagi dan ader yang tersalah anggap yang aku nih dah pregnant.adoyai..see?

help me...huhuhu


pipi yang tembam
lengan yang dah macam body builder
miss him
MRSB kursus time nih
sempat lagi nak pose


bulan 5 kena pastikan aku mesti kurus.sebabnyer MRSB plan nak balik sarawak sekejap tetapi adakah misi itu akan berjaya??haha..

6 comments:

khairunnisa ♥ said...

salam.
now suka baju putih.. hihi.. :)

Zie Madini said...

chop...husband ktk traffic duhal. best eh...hehe

asha said...

khairunnisa~ baju putih buat saya nampak berisi.huhu

asha said...

zie~ dolok nya cawangan peronda, pake baju biru tapi dh tukar pake baju putih gik nya.almost 1 tahun juak nya trafik.huhu

Hana Soffelia said...

heehe u can do it Asha. Biar hubby senyum meleret lama xjmpa isteri kesayangan dia. hehe

btw, masa bulan pertama khwin kn badan hana naik tau smpai pipi tembam. Then ramai yg tnya but i just give my sweet answer "bahagia. hubby bagi makan yang secukupnya." hahaha

asha said...

hana~ hhehehe..tgh berusaha ni.tapi bila ader jer sambal belacan and tempoyak,memang kalah lah..

heheh..yelah kan..:))