Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

kelab teater

aku baru join kelab teater nih.actually, kelab ni untuk student kat MMC Sarawak. tapi bila aku tanyer kat cikgu yang ajar nih, dia cakap staff pon leh join jugak ^____^.terbaek...hehehe.so aku pon ajak dnf and wani untuk join kelab nih.yup, bila join this club terasa lah muda remaja sebabnyer kan kat dalam group nih, student aku panggil aku aishah not madam..

















kelab ni 4 jam seminggu which 2 jam untuk rabu malam dan 2 jam untuk jumaat malam..memang sangat enjoy.terlupa sekejap dangan MRSB.hahaha..opsss..MRSB tetap dihati.titik.MRSB dah bagi izin yang penting tahu jaga diri.:)

psst..nak kemas meja and fail sebab malam ni ader kelab teater.malam ni pasal olahan watak.huhu..




No comments: