Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday

sapa layan drama korea dream high session 2?? sekarang aku tengah layan drama  nih dan mengigihkan diri download drama nih.best wooo.kalau time study dulu, study week jer bukan menghadap buku or notes tapi menghadap latop sambil layan drama korea.sanggup lagi berjaga malam.

credit: mr google



hero ceta nih
jung jin won 2 AM
sekarang ni datang kembali penyakit drama korea nih sebabnyer sabtu lepas aku terbukak channel 391 tanpa sengaja.hahaha..


1st drama korea yang aku layan FULL HOUSE 

credit: mr google

2nd drama korea MY GIRL


credit: mr google

dan seterusnya bayak lagi lah. memang suka layan drama korea nih tapi aku memang tak leh nak hafal nama pelakon-pelakon.sebabnyer yang lelakinyer jambu yang perempuannya comel. :)

15 comments:

FieZaLieSa said...

hi..salam kenal..=)
my girl mmg best!
sy dh layan bnyk kali..
x penah jemu..=)

asha said...

hi fiezaliesa.

aah kan, memang best :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dh lama tak layan filem.. hehe, nampak best nih!

eeeisya said...

Welcome to the club!!!!!! kmk suka Sora!!! Wife Leeteuk dlm We Got Married! hahahaa

khairunnisa ♥ said...

aduhh.. nisa mmg nak sangat tengok cte ni, dream high since last year :') cte full house tu mmg fav bila tgk diorang menyanyi bear tu.. comel..

nanti cte ye best x dream high.. :)

asha said...

eisya~hahaha, kmk bcarik sapa ompuan tok.suka kmk diat ceta tok.adeh, dtg balit dah demam ceta korea:)

asha said...

khairunnisa~mmg best la dear dream high ni.even yang session 1 pon best jugak:).

Hana Soffelia said...

Sampai sekarang bg i lagu My girl sangat best and catchy.. suka. Kadang2 waktu rehat i suka tgk cite korea kat dramacrazy. Xmuak2 menonton cite yg sama.

Gadis said...

citer korea mmg layan...

x mcm indon..huhuhu

plot citer korea tu best jek..

asha said...

hana~betul2..lagu my girl memang best :)..

asha said...

gadis~ ha tau tak per,
citer indon huh, episode pon sampai 224 episode.huhu..citer indon tak sah kalau tak der hilang ingatan bagai.hehe

eeeisya said...

mpuan ya kacak. Search ktk We Got Married Teukso. Bestttt !!! nya jadi bini leeteuk dlm ya.

asha said...

hehhee..auk pok.tq.lak kmk carik.hehe

Zie Madini said...

mek sik pernah layan korean drama. x minat :P

chenta nana said...

babe... download la secret garden.. best jugak.. sama la kita.. hantu cerita korea...