Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday

ukur baju badan sendiri

tajuk yang tak der kena mengena dengan sesiapa yang pasti tajuk tuh untuk aku.hehehe
tadi blog walking kat bifascollezion. memang cantek and menarik tertarik kau memang da bomb collection diaorang tapi sayang aku yang dah semakin tembam nih..macam tak sesuai jer.
sometimes set kat mind,lepas ni nak jog la, diet lah tapi hampeh..huhuhu..kalau dah sambal belacan and cencaluk or pekasam confirm mak mertua lalu pon aku tak perasan.hahahah..

so patutkah aku salahkan sambal belacan atau pon cecaluk atau pon perkasam itu?

p/s; jum terjah blog bifascollezion.

3 comments:

~ NANA ~ said...

wahhhh mmg lawa2 baju kt situ...tp kna tunggu hbs pantang la kalau blh beli pon...hihi

asha said...

nana~kan.hehe,nanti abis pantang nana terjah blog diaorang.best:)

Zie Madini said...

baju kat cya nang kck². tp mek lom pernah beli gik dari cya. coming soon. mek nk beli cardigan yg kdk kod...hiks