Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday

dia terima nikahnya

21/4/2012

tajuk dia terima nikahnya merujuk kepada sepupu aku Mohd Azlan Bin Mohd Kassim a.k.a Top..alhamdulillah dengan sekali lafaz sepupu aku dah pon bergelar suami orang.welcome to the club..
actually, time ni sangat lah rushing sepatutnya rombongan penganti lelaki akan stop kat rumah sewa sepupu aku kat Matang tapi tetiba dapat call dari our uncle@ pak Anjang suruh pergi rumah dia secepat yang mungkin di Lorong Kemuning sebab rombongan pengantin lelaki nak stop kat rumah Pak Anjang. Pak Anjang mintak tolong dia sebab anak dia tak der kat rumah sebab anak dia yang sorang kat UITM Shah Alam yang sorang lagi mengajar  kat SMK Terbedu ngam-ngam masa sekolah ganti. ha ambik..aku lah si bidan terjun.hahaha.

after got the call, aku and MRSB pon pecut ke rumah Pak Anjang dan ambil jer baju yang dalam almari dan akan mandi and tukar pakaian kat rumah Pak Anjang sebab akad nikah tu start after zuhur..
sampai jer rumah Pak Anjang terus la si bidan terjun ni pergi ke dapur. Nasib baik lah tak masak banyak cuma yang ringan-ringan jer.huhu..

after selesai tuh, terus mandi and solat tetapi.....jeng..jeng..sekali aku tersalah bawak baju..sebab aku terambil baju yang selalu aku pakai untuk pergi kerja..huhu..











yeah, rombongan pengantin lelaki (kami) dah sampai








nota kaki: jangan kalut.huhu

1 comment:

Zie Madini said...

Terselap mek dgn time akad mek dolok. hehe. nangis koooo akuuu. haha :D