Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

flying without wing










yihaaaaaaa...akan ketemu sama MRSB bulan Ogos..alahai..lamenyer....
begitulah adat bila berpjj nih.terus jer syok bila beli tiket  walaupun hanya akan berjumpa bulan yang berikutnya.huhuhu..mesti korang pelik kan kenape lah bulan ogos?kenapa tak MEI atau JUN??sebab MRSB dan aku dalm sektor kerja yang berbeza SO masing-masing dengan kesibukan kerja.

flight aku 3 Ogos which mean esoknya 4 Ogos adalah hari kelahiranku.heheh..harus aku datang jumpa MRSB..dan yang paling best sekali hari lahir aku jatuh di bulan puasa..dan aku ingin sekali nak sambut puasa bersama dengan MRSB dan ini lah kali pertama aku sambut puasa as his wife..jadi aku nak merasa pengalaman untuk sediakan sahur dan berbuka puasa dengan MRSB..mesti best kan. ^___^

dan paling syok shopping time..hahha..aku yakin time tuh mesti dah ader sale kan.hahaha.wink..wink..tapi itu hanya sampingan sahaja.tapi yang paling utama adalah berjumpa dengan MRSB..

sayang papa..sayang selalu sayang selamanya..

7 comments:

MrS dOdOt_ShyG said...

wahhh.. nnti dtg putrajaya la yer?? dh dkt dh dgn umah rini.. rini kat dengkil.. hehehe.. :))

asha said...

ye ker,insyaALLAH.da rezeki kita ketemu:)

Zie Madini said...

WAHHH...best eh. agak hubby. hehe

asha said...

hehhe.auk zie.:)

eVa said...

besttt!!! agik2 mun shopping cnun eyhh.. ;D

eVa said...

aihh duhal usu ktk ada perform juak time ya.. hehe. p nang ramey tym bh. suk mek ngga.. hehe

asha said...

eva~hehehhe..auk lah.ya lah sanggup pegi bln posa:))