Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

tak tahu nak cakap apa

salam sejahtera dan salam sayang semuanya

amat merisaukan bila sang suami jauh di mata dan apatah lagi bekerja dengan orang awam. dan aku percaya korang pernah membaca dan menonton pasal BERSIH 3.0 secara lansung dan tidak lansung kan??

entry kali ini memang bukan pasal BERSIH dan pasal politik sebab aku memang kureng dan lansung tidak berminat pon pasal politik nih..

tapi entry kali nak ceta pasal sang suami @MRSB..sebab bagi aku tempat MRSB di sana memang dah tak selamat lagi dah..hati mana yang tak risau bila MRSB text bagitahu yang dia kena standby kat somewhere. 

Ya, ALLAH..dan aku amat berharap MRSB akan dapat transfer secepat yang mungkin dan mungkin ada yang pikir aku nih amat pentingkan diri sendiri.yup.sebab dia adalan suamiku dan dia adalah orang yang aku sayang. dan aku yakin korang pon akan be as protector bila orang yang kamu sayang dalam keadaan yang bahaya kan?

dan aku amat berharap kali ini MRSB akan dapat transfer..akan ku tunggu MRSB di KIA @ Kuching International Airport...

sayang papa..sayang selalu sayang selamanya..

No comments: