Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday

isnin yang blues

Hari ini masuk kerja..lemau..seriously mungkin penat sangat berfikir ataupon dalam erti kata lain overload :)
sejujurnya, aku malas nak bertembung dengan pelajar buat masa sekarang..dan apatah lagi, untuk masuk bagi lecture.. *_______* . hem, (looking for the new job??) . 
teringat dengan senior management...it is not easy to satisfy people..huh...
so aku buat keputusan untuk habiskan saja cutiku yang berbaki 5 hari, tiket dah beli..so nanti leh fly without wing to MRSB dan yang paling penting sekali off jer handphone.
bukan give up atau feed up dengan kerja aku tapi there a lot of multitasking. kita pon leh tersasar tau dari objektif kerja kita.
sometime, aku setuju. yup, kita perlu multitasking untuk asah kita punyer skills..
kadang-kadang terlintas di hati nak quit and exit from this company tapi itu bukan jalan terbaik kan..

tak suka lah kerja yang urus hostel pelajar *____________* 
tak suka bila berdepan dengan karenah diorang... BOSANNNN
nak mengajar jerrrrrrr :( boleh???





“If Allah knows any good in your hearts, he will give you something better…”
[Surah Anfal, 8:70]



source: here

2 comments:

Zie Madini said...

mek next monday lak bok start gik monday blues....huhu

nik ros said...

biasa la.tak suka keje yg berurusan dengan org ni kan.