Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

bulan mac untuk tahun 2013

tajuk entry yang tak leh dijangka akal.
terima sms dari MRSB...kecewa ok.

" mama, maaf, cuti bulan 3 dibekukan, esok nak g IPK ada taklimat''

sudahnya, bulan 3 nanti ada majlis keluarga, kalau tak silap.sepupu aku akan kawen bulan mac 2013 tapi belum ader actual date sebab belum confirm lagi. yelah, kalau cikgu nak kawen kena tengok dulu takwim sekolah.betul tak? maaf kalau salah. maaf yer cikgu.
menjawab la aku pergi majlis tu sorang-sorang :(.




lupakan sejenak

fokus 7 hari saja lagi untuk berjumpa dengan MRSB.
(^___^)






2 comments:

aie said...

well..well..well...

kita hanya mampu merancang (macam pernah face benda tok juak bah...huhuhu)

eeeisya said...

If bulan march cuti dibekukan so I guess election on march? yeay! :p