Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday

ramadhan berkat

salam ramadhan kalian

agak lama aku tidak mengeluarkan sebarang "entry"..bercuti mungkin?hehe..sebetulnya, aku kekeringan idea untuk "update" blog..

sesiapa yang "friend list" aku di "facebook" a.k.a muka buku pasti mencari- cari akaun fb aku.maaf kalian,aku terpaksa menutup sementara akaun muka buku aku.

alhamdulillah rezeki ramadhan, satunya permohonan pembelian untuk rumah kami telah diluluskan.tidak sabar untuk mendapatkan kunci rumah dari pemaju..haha..walaupun proses "transfer" MRSB masih belum mencapai titik noktah. Seperti yang kakak kerani kat tempat MRSB bertugas cakap, yang permohonan "transfer" MRSB dah kat Bukit Aman. Maksudnya, pesanan kepada diri sendiri, jangan meletak sebarang harapan untuk "transfer" tersebut tetapi itu tidak bermaksud aku tidak mendoakannya.huhuhu.

dan satu lagi, aku amat tidak sabar untuk flying without wing ke Putrajaya pada malam 3 Ogos 2012 untuk berjumpa MRSB.InsyaAllah.sejujurnya, inilah kali pertama aku akan menjalankan tanggungjawab sebagai isteri. Menyiapkan berbuka dan sahur untuk MRSB.
selalunya masa berbuka dan sahur aku akan bervideo call dengan MRSB. hehehe..
dengan rasminya aku akan sambut hari lahir aku tahun ini, disisi MRSB...4 Ogos adalah hari dan bulan  aku dilahirkan didunia ini.heheh...


sampai disini saja.bye.salam ramadhan yang ke 11..