Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday

isnin yang blues

Hari ini masuk kerja..lemau..seriously mungkin penat sangat berfikir ataupon dalam erti kata lain overload :)
sejujurnya, aku malas nak bertembung dengan pelajar buat masa sekarang..dan apatah lagi, untuk masuk bagi lecture.. *_______* . hem, (looking for the new job??) . 
teringat dengan senior management...it is not easy to satisfy people..huh...
so aku buat keputusan untuk habiskan saja cutiku yang berbaki 5 hari, tiket dah beli..so nanti leh fly without wing to MRSB dan yang paling penting sekali off jer handphone.
bukan give up atau feed up dengan kerja aku tapi there a lot of multitasking. kita pon leh tersasar tau dari objektif kerja kita.
sometime, aku setuju. yup, kita perlu multitasking untuk asah kita punyer skills..
kadang-kadang terlintas di hati nak quit and exit from this company tapi itu bukan jalan terbaik kan..

tak suka lah kerja yang urus hostel pelajar *____________* 
tak suka bila berdepan dengan karenah diorang... BOSANNNN
nak mengajar jerrrrrrr :( boleh???





“If Allah knows any good in your hearts, he will give you something better…”
[Surah Anfal, 8:70]



source: here

Thursday

selamat kembali


tarikh hari ini, dengan rasminya aku berblog kembali..dan tarikh ini jugak, aku sign up account twitter. so good bye to facebook...kenapa??sebab aku rasakan tiada privacy disitu.
ya aku memang kejam.aku perlu kejam kerana facebook seakan tidak selamat lagi pada aku.
alasan untuk create account twitter??sebab suka-suka.gila.dush...
okey.bye..


stress quoted for today ^_^

credit: mr google