Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

bila sidia kaki bola

MRSB yang pakai baju color biru

Kalau dh minat bola..memang tak sah kalau tak singgah..
Tinggal 2 hari jer lagi MRSB nk balik Putrajaya.  Kembali berPJJ.; (

Friday

bulan mac untuk tahun 2013

tajuk entry yang tak leh dijangka akal.
terima sms dari MRSB...kecewa ok.

" mama, maaf, cuti bulan 3 dibekukan, esok nak g IPK ada taklimat''

sudahnya, bulan 3 nanti ada majlis keluarga, kalau tak silap.sepupu aku akan kawen bulan mac 2013 tapi belum ader actual date sebab belum confirm lagi. yelah, kalau cikgu nak kawen kena tengok dulu takwim sekolah.betul tak? maaf kalau salah. maaf yer cikgu.
menjawab la aku pergi majlis tu sorang-sorang :(.




lupakan sejenak

fokus 7 hari saja lagi untuk berjumpa dengan MRSB.
(^___^)






Saturday

blogshop yang CHANTEK

sambil "key in" markah "student " sambil tu jugak lah aku cuci mata dan cuci poket sekali  jum kita terjah blogshop yang sangat best ini



 ^_____________^.  





selamat berkerja pada hari sabtu







Yer, hebat sangat bilaku rasakan aku turun bekerja pada hari sabtu...suka sangatttttttttttt  
[ mata ke atas, tangan ke tas bahu]..

aku turun keja sabtu ni pon sebab nak kena SIAPKAN  proses " key in' markah "student'.
Bahagian ini yang palingggggggggggggg MALAS tapi memang sudah kerjanya begitu kan kan kan..tapi tak per, disebabkan ada 13 hari saja lagi aku akan berjumpa dengan cinta hati a.k.a MRSB ku tempuhi juga sabtu yang penuh malas ini..perghhhhh....ayat motivasi lah sangat kan??


Welcome December.... 

^_______________^