Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

its in our hand

Syukur Alhamdulillah..semalam aku @ kami dah dapat kunci dari pemaju. Sekarang dah boleh fikir untuk perabot dan hiasan kat dalam rumah. Tak sabar nak pindah masuk tapi kan aku dan MRSB masih lagi berpjj..huhuhu.

But sebelum boleh duduk rumah baru tu. Kena uruskan dulu bahagian electric dan air..yelah..dah tu benda asas yang mesti ada.InsyaAllah..kalau benda tu dah siap bolehlah pindah masuk.hehehe..

Takper pelan2 sebab MRSB pun belum dapat transfer lagi..so uruskan dulu benda asas baru ke bahagian pengisian dalam rumah.hehehe...bagi aku pulak. Aku suka simple dan tak banyak perabot..MRSB pun sama.. dan dia suka style moden.hehehe.

Rumah kami tak besar..tp cukup untuk kami berdua. InsyaALLAH..mungkin bertiga selepas ini.amin.


Kunci dan dokumen serahan
(^_^)
Ok. That's all..InsyaALLAH next entry update pasal rumah tu nanti.hehehe.


4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

bestnye ade umah sendiri

Ain Dedeng said...

waaaaa..dh da umah baru eyh..cney deng?..mun molah house warming lak..boh lupak jemput a..miss u babeyh..

Ain Dedeng said...

Waaaaaa...dah da umah baru eyh..cney deng?..mun molah house warming lak..boh lupak jemput kmk k..miss u babeyh..

nur said...

hi..blog walking here...singgah r blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko atau wat yg tersyg...