Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

its in our hand

Syukur Alhamdulillah..semalam aku @ kami dah dapat kunci dari pemaju. Sekarang dah boleh fikir untuk perabot dan hiasan kat dalam rumah. Tak sabar nak pindah masuk tapi kan aku dan MRSB masih lagi berpjj..huhuhu.

But sebelum boleh duduk rumah baru tu. Kena uruskan dulu bahagian electric dan air..yelah..dah tu benda asas yang mesti ada.InsyaAllah..kalau benda tu dah siap bolehlah pindah masuk.hehehe..

Takper pelan2 sebab MRSB pun belum dapat transfer lagi..so uruskan dulu benda asas baru ke bahagian pengisian dalam rumah.hehehe...bagi aku pulak. Aku suka simple dan tak banyak perabot..MRSB pun sama.. dan dia suka style moden.hehehe.

Rumah kami tak besar..tp cukup untuk kami berdua. InsyaALLAH..mungkin bertiga selepas ini.amin.


Kunci dan dokumen serahan
(^_^)
Ok. That's all..InsyaALLAH next entry update pasal rumah tu nanti.hehehe.


Tuesday

rindu hubby

Penat sangat2 bila berpjj nih kan..harapan tahun baru nih akan ada sinar untuk transfer MRSB..masih lagi menyimpan harapan sedangkan benda tu belum lagi pasti.huhuhu.

Kalau dalam sarawak.aku ok lagi.tapi dia kat semenanjung malaysia @putrajaya..sedih tauk..huhu.


Kalau tak silap..9@10 tahun MRSB bertugas kat sana.harap2 lah tahun ini impian kami cerah walaupun sekarang nih musim hujan.


Itulah salah satu wish aku untuk tahun 2013..dan insyaAllah, rezeki untuk mendapatkan anak.bukankah usaha itu tangga kejayaan. (^_^)..

Terima sms dari MRSB.
Aku dh nangis masa nih  
*selamat tahun baru 2013 kalian.