Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

update secara marathon

baru berkesempatan nak update blog kali ini. memang super duper sibuk. dengan hostel registration dengan subject registration dan kelas.. berhenti merungut ok..itu namanya kerja... keep calm and think positive ^__^. 

ada satu benda yang aku nak share..alhamdulillah, MRSB dah DAPAT PINDAH ke SARAWAK...16 mei 2013 MRSB dan lapor diri kat IPK KUCHING. .yeahhhhhhhhhh...boleh senyum sampai ke telinga. Inilah saat yang aku tunggu dari berPJJ ke hubungan jarak dekat.

In sha ALLAH, jumaat ini dah boleh pindah masuk ke rumah kami..sebab aku cuti esok hari.yeahhhhhh..double yeahhhhhhh...hahaha... baru berkesempatan masuk rumah baru sebab baru settle down perabot dan kargo MRSB baru jer sampai  semalam.


chup..chup..sebetulnya kan bila berhubungan dekat nih..semua benda nak kena ambil masa tau. sebabnya aku seorang yang berdikari  dan semua benda nak buat sendiri. yelah..preparation wedding dulu pon sorang-sorang..it's take time ok..sebab nak sesuaikan persekitaran kami. memang ada yang pelik kan tapi itulah realiti yang aku tengah hadapai sekarang. yelah. sebelum nak turun kerja nak kena sediakan breakfast MRSB dan sewaktu dengannya..kalau dulu tak minum pagi pon tak per, boleh lagi minum di office. hahahha..


so sekarang boleh fokus dengan belanjawan kami,  tapi aku  dapat email dari big bos. ada tema building dan pedagogy 28 jun - 2 july 2013.waawawawawa..kalau dulu nak pergi KL/semenanjung..perghhhh aku lah orang yang  akan  bersemangat tapi sekarang..ZERO.huhuhu..sebab MRSB kan dah dekat dimata :).


ok. chow chin chow sebab da kelas...