Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday

kesakaian yg melanda!!!


yup!!!..aku sakai!!!..sakai gilak2 aku eh...atas sbb apa aku sakai??1st time ku g SERIKIN!!!!!!!!!!!!!hhahaha....dh la knk puji oleh pnjual indon kt sia..hahahhaah...aku x lah nk perasan tp nya pdh muka aku caneteeeeeeekkkkkk bangat....jgn jeles....hahahah

dh la cdk mok amek pic aku..aku tolak cara bait..mun ku mok,nk kah xpsl2 aku tok alu tggl rah indon nunnnn...

hem,pa polah ku g serikin???sbnarnya nk pg juz 4 nk cuci mata...coz aku cuma embak duit yg ngam2 jak..tp????bila jak aku dtg kt sia..mata aku?????tgn aku????mula lh ligat nk bcarik ngn bbeli brg..

dn aku pon beli beg.....cardigan......ku pduli pa psl jenama...yg penting..aku leh dpt dgn harga yg murah..bygkan aku leh dptkn harga beg ya rm 25....cardigan pon rm25....mun kt india street nunnnnnnnn......confirm atas rm 50 kn???jdi yg penting aku puas hati..heheh...

tp aku xdpt nk meli jaket ngn papa..coz..bajet lari..hehe..sori pa..tggu pa dtg o,kita p sia gk..eheh.....

lak ku uplaod gmbr beg n cardigan aku ya..ehehhe....yg penting??murahhhhhh.....


seperti yg djanjikan..hehhe...sila tgok pic yg kt atas k..hehe

Friday

doaku dan keinginanku

~~~....hem,lain nar jak upa tjuk ku ya....apa yg ku doa dn pa yg ku ingin??...
xjuak byk,xjuak cket pa yg ku maok..

1st doaku..aku mok dptkan keja tetap...YA ALLAH,bukaklh pntu rezeki hmbaMU ini,,
dn ya juak lah keinginan ku dihari lahir aku yg ke 24 thn tok..
YA ALLAH, permudahkan la rezeki ku YA ALLAH,perkenankn lh DOA hambaMU ini....murahkan rezekiku YA ALLAH...

2nd doaku sihat sejahtera...agar dpt aku mjlankan ibadahku dgn tawaduk dgn penuh rasa syukur...

3rd doaku dn keinginanku tambahkan dn mekarkan lagi rasa kasih dn syg ku dgn org2 yg syg padaku dn org2 yg aku syg....

4th.........doaku dn keinginanku.....agar jodoh ku smpai ke aher hayat...agar segala perancangan kmk akan dberkatiMU YA ALLAH..

ha...kn cket jak nk keinginan dan doaku ya...moga2 dmkbulkan utk hari lahir ku....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
asha....

Tuesday

RASA NK NANGIS JAK!!!!!!!!!!!!

~~~~`.....aku xtauk pada sapa .lh nk luah tok..nk ngn tunang ko???????bz nang kalah PM nya..kdg2 tdetik juak ati aku tok nk polah hal ngn nya....hem, btapa aku dh mula rasa sakit hati ngn nya.......aku rindunya......aku perlukan nya..perluknnya...nya xphm ka?????????????????........

aku dh bencik dh ngn aku kinek tok!!!!!!!!!!!!....arghhhhh..rasa nk sepak terajang jak tunang aku ya..siap nya plg bln 10 tok..aku pkul2 ko, aku sepak ko...aku gigit2 ko..aku terajang ko..aku fire ko!!!!!!...geram!!!!!!!!!!!!!!...

pada sapa gk ku nk luah tok....wawawawa..aku gerammmmmmmm..............CINTA JARAK JAUH....HEM....CINTA JARAK JAUH..PEDIH.....pedih mcm sakit gigi..arghhhhh....best lagik sakit gigi dr sakit hati tok..

~~~~~~~~~~~~

Monday

saat ini..

saja jak ku post entry tok..xksh la da org nk baca@x..coz aku mls nk pake diari aku nun..mals nk pgg pen..heeh..

saat ini...aku rindu dgn insan2 ini.....EISYA,ADENG@PAPA,n.....of course la tweety aku..eh????tweety aku pon insan juak ka???hehe..

EISYA....betapa aku rindu glak2 ngn geng aku tok..mun la aku tok xpnakut ka,dh lmk aku trbng g ckei..rndu pok..nya lh SAHABAT DUNIA DAN AKHIRAT aku..WHY???hnya aku ngn nya jak tauk..nya lh SAHABAT yg leh timak aku even aku dh polah 1 kslahan bodoh dlm dunia..aku syg nya mcm aku syg drik aku..nya berik aku pluang n ttp bsama aku wlau aku tok serba kkurangan..nya lah TEMAN dkala aku SEDIH TAHAP GABAN dn nya gaklh...TEMAN dkala aku GEMBIRA TERAMAT2....even aku cuma kwn nya bumula aku skolah stampin n sampe skrg..bpa lmk o??hehe..mls lh nk kira..tp nya lh TEMAN DAN SAHABAT aku..

mmg la da masanya aku ngn nya da rajuk,tkecik hati n marah.tp aku dh lpakn sumanya..sbb mmg dah asam garam lh kn dlm ssuatu phbungan..ceh,pake word phbungan la plak..hhe....tiap kali kudgr lagu2 SUJU..confirm aku tringat trus dgn nya...dn aku paling xsbr nk tggu msanya grad..da la,nk wat suprise??o...dlm plan lh..sssssssssshhhhh...

ADENG@PAPA.....sejak papa tkr unit,,hem,jrg btol la aku bms ngn nya...almaklumlh dh jd geng ronda2 putrajaya....rindu nya ku ngn pok tok...plg2 la bos...aku dh rindu thp gaban tok..byk benda aku nk stories tok,pasal keja aku skrg..hem,bkrja kh aku???kerja o9..mun xpon main fb..alahai tmpat nih wat otak ku lembap jak..mun kt jbsns nun..da juak keja yg ku polah..jd pgwai khidmant plggan sampe ke pmbantu tadbir aset n stor..ala sbnrnya aku pmbntu tadbir aset n stor la tp dsbbkn aku cute so aku lh yg dplih..ahakz..no lah..coz pkp yg spttnya xdtg2 so akulh yg jd bidan terjun..tmbh2 lg pkp yg lama dh chow ikut lakinya..
eh???napa plak ceta ni yg kuar..ekeleh...dh ttp2 ceta nih..hehe..
.bbalik kpd PAPA ku syg..perghh..mun nya tauk aku call nya syg masa tok...confirm nya cair..hahaha hehe..,,rindu yg teramat2...n paling aku suka..plg kali tok nya nk discuss dgn parents aku hal kawen kmk 2..alahai gatai nya..hehe....anyway..nnti aku ceta lg kt ko ya my blog ku syg...doa2lah aku dpt kawen next year..
..........
.
.
.
.

^__^
.
.
.

amin



TWEETY....aku dh smpan dlm beg besar...my mum yg sruh...huhuhu...dh besar ne bleh main anak patung..wawawaawaw.....rindunya TWEETY..lau aku geram dgn ssorg..ha TWEETY la teman setia..aku sepak terajang,aku tmbuk sekuat ahti ku...yg penting aku PUAS...hehe...


....aku nk smbg keja..eh???da keja ka aku???hehe...

Wednesday

rindok hati

lmk dh ku xupdate blog aku tok.rindu juak aku ngn ko..saja jak ku nk post entry tok coz aku mmg dh xtauk agk bnafas dbumi ALLAH tok.btapa aku ptus asa dgn apa yg sdg aku buat@sdg aku lalui...aku amat2 mrindui zaman kecik aku..why???sbb aku xpyh nk pkir2@nk serabutkan palak otak aku yg smakin sesak tok...
ptus asa ka aku?????hem, ntahlah..mgkin jga ya@mgkin jga tidak.sperti kata SUHAILI BUJANG@tunangku....aku sperti sorg yg ptus asa dan mrendah dri....
...aku letih sbnrnya bila tipa kali dtnyak olh2 kenalan ku@kluarga2 ku..keja pa?keja cne?fhm ka cdknya prasaan aku??aku xmintak pon nasib aku mcm tok.puas aku pkir...knk aku lom dpt lagi keja ttp?adakah krana kurangnya doa ku?@kurngnya ibadat ku???nk kata aku xbgi duit gaji ku kt mak bpak,aku dh berik,even skit tp hati aku puas.krana aku dh tbiasa utk berik dgn org tua aku.

YA ALLAH,
niat ku moga aku dpt pkerjaan tetap.perkenankn lh doa hambamu...hnya KAU yg MAHA MENGETAHUI....apa yg tsirat dlm hati hmbaMU ini...

~~~ckuplah stakat tok....banjir latop ksygnku oleh air mata aku tok...

aku......