Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

B.I.L.A

Lately, tlalu mls nk update blog.bz la sgt..bz pasal registration hostel.aku dh pdh keja kt ctok teringat aku zaman aku study dlok.biak yg pg byar duit hostel, byr duit saman n mcm2 lagik lah.seyes, aku terasa mcm la suka ngn job tok.even aku drive kedirik n pelu byr tol ari2..leh, jadi ikon tol lh aku tok..leh lh sgt2..hahahaa.....muka ku diat...hehhe..

APA??DRIVE KEDIRIK??ha yalah aku jadi sekrg tok, AKU TERPKSA UTK DRIVE SENDIRI KE TMPT AKU KEJA...ALASAN YG BPAK AKU BERIK:
1)bpak lak bz kak..xkesian kt bpak??..dn aku...."auk pak, esok2 kmk drive..
2)ktk aher balit kak..530..hem....dn aku"anggukkan kepala..
3)dn bpak aku ahernya MARAH....dn kuarlh words nya...."kak, buang jak lesen ktk ya,rugi jak amik driving test tapi xmok nk drive..cuba beranikn drik ya jak..knk org lain dpt, ktk xdpt??mbak ctok jak lesen ya, bpak nk pg jpj nk claim kt org ya duit g pake byr amik test driving ya?dn aku..tkesima terussssssssssssss........trus aku jwb..yalah2..esok lh orhg drive, tp dgn syarat tolong alih keta ya tiap pagi..ha, trus aku kuarkan syrat bwjib.hik3...jahat ka aku??x da lah...hehe..

dn bermulalah idupku drive kedirik..heheh..aku rasa dh semggu lebih aku drive kedirik..hem, pencapaian yg tbaik.hahaha...aku masih belajar ok.jgn marh aku wahai2 org yg da kt jeraya..aku budak baru belajar.hehe...

hem, nk story cket,da 2 org cbg lapor diri.mina n wani..cute kn namanya nya coz senang nk pggil bb aku tok fail mun nk ingat2 nma org last2 aku tpggil nama lain.hhuhuhu...tapi aku still mperbaiki diri ok.

aku nk rumus lh pa yg blaku kt aku spjg aku x update blog aku tok.aku pegi interview lecturer.alaa...suka2 jak.hehhee....ni tauk da rezeki aku wpun aku tauk, xkn dpt pon..hehe..

hem, lak2 ku ceta gk.hehe...

Monday

061210

aku report duty kt multimedia college.

1st impression aku, cdak ok jak..suma friendly tapi paling xbest tmpat tok jauh dari umah aku..fuhhh..jauh lah juak.even guna tol.bpeluh juak bh ketiak mun mbak jalan..hehehe..
hem, xda pa juak ku nk ceta tapi yalah...gk 1st..tapi aku suka lah..masih mpertimbangkan samada nk stay@tukar kt tmpat lain..hehehe...tapi lpas short review ngn abg pul lecture merangkap supervisor aku merangkap juak marketing officer hem, mcm byk jak benda tok nk polah...hehe..teringat aku time study kt unimas dlok..hehe...yalah aku dtempatkn kt hea (hal ehwal akademik)..utk sementara lh coz pastok aku gk nggu next direction dari abg pul..hem, pa gk ku nk ceta tok o....ha pasya aku dsruh juak tlg aishah..eh kembar nama lh..heheh..hal asrama la cket..coz ctok pon da asrama juak..seyes aku sakai wei..hehe..sakai gilak bb aku xtauk pon da kolej rah ctok.aiyooo...

aku dh da geng..dyg namanya,biak merudam.hem, ok juak biak tok.hehe..nya ajak aku diam hostel.aku kna bincang dlok lh ngn parents aku n bos a.k.a bkal hubby aku ya..ehhe..cepatlah bln 1..hahah..kgatalan ku sedang memuncak.hahahha...hem, continue agik..knl kak sal, bang pul, don, kak azizah, shila, hani@hana, siti aisyah, ngn bos besar en razali..ehhe..ha, cket jak nk..hehe..

hem, lak2 aku upload gambar2..ya pon mun aku rajin..heheh

bye..aku da keja nk polah tok..kejanya.....aku nk msg ngn sygku lah..hahaha....kn ku dh padah kegatalan aku makin memuncak..kih2..