Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

zakat kami yang pertama as H/W

askum peeps..

pejam celik jer dah ramadhan ke 18 :)).alhamdulillah..berkat ramadhan rezeki pon masuk..bonus.hehehe...1 bonus sendiri dan satu lagi dari hubby :))..after jer dengar news pasal bonus terus sms kat hubby.hahahaha...yelah, bonus mu..bonus ku jua..tapi bonus ku bonus ku lah yang punyer..hahahha...LOL.^_^

18 ramadhan means tinggal lagi 13 hari lagi nak jumpa hubby.hehe..alahai,firefly and airasia..napelah korang tak bagi jer tiket free kat aku yerrr..hahaha..

see the tajuk post n3 aku tuhhh..hehe..(eleh,nak menunjuk lah tuu..). Hubby dah bayarkan zakat untuk aku/kami:).al-hamdulillah...and bestnyer perasaaan ini.. (sila jangan menyampah,sbb aku tau..bkn aku jer yang ader laki.;p)..
yelah dulu2 bf4 kawen, aku cuma bayar untuk aku jer.huhu.sekarang dah ader orang yang tolong bayarkan:))...

ha, korang pulak dah bayar zakat ker?jangan luper k.itu wajib bagi kita yang mampu ni...


*hubby mms resit zakat,kalau kat sarawak resit zakat ni lain tau..
kertas die color putih and dier punyer tulisan pon lain gak..
lain tempat lain gak caranyer kan..ehehe*


Wednesday

ini cara kami dating...


salam peeps

mak ai tajuk, hehehe..

nak story sikit pasal cara kami dating.beginilah life PJJ yer.. 3G lah one of pengikat kasih antara kami.selain sms,mms and facebook..twiter jer aku tak der lagi.malas lah.hehe..so buat PJJ yang lain korang pulak camner yer..hehehe..


*
*
*
*
*
*
*
*
*
**papa,gemuk lah.hahaha**

Monday

15.08.2011


salam peeps

ada apa dengan tarikh itu?tengah malam aku dapat sms dari hubby.hubby send sms " 15.8 mamanya.hari pertunangan kita sayang:)..
dan sekarang alhamdulillah..aku dan dia akhirnya bersatu.walaupun pelbagai dugaan yang kami hadapi apatah lagi dengan hubungan jarak jauh (sekarang pon still jugak jarak jauh).huhuhu..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**heart him so much**

Wednesday

baby di bulan puasa

salam peeps
salam ramadhan ke 10..sudah 10 hari umat islam berpuasa.:)..
lunch break tadi sempat lagi pergi melawat staff MMC yang baru jer melahirkan baby.^___^..keterujaan untuk melihat baby jelas terpancar di muka aku.ehhehehhe..aku yang excited nampaknya.hehehe..
tak per, baru 2 bulan lebih aku kawen kan..masih ade banyak masa lagi..dan terus berusaha, kan usaha itu tangga kejayaan.heheh..


see the baby boy tuuuuu.......alalalalaaaaa sweetnyer.^___^


**takder pic aku..huhu,.akak malu,,kome tengok akak**...

Monday

100 hari

askum peeps

salam ramadhan ke-8..dan genap 100 hari nenek aku telah kembali ke rahmatullah pada 1 MEI 2011 bersamaan 27 JamadilAwal 1432H, 27 hari sebelum perkahwinan aku..

ramadhan kali ini amat suram bagi aku dan sekeluarga...sebab nenek aku nih sporting..time aku kecik-kecik dulu, nenek aku lah yang bagi duit poket untuk beli makanan yang kami suka untuk berbuka tapi..lain yang aku beli, aku beli mercun and bunga api.opsssss...itu dulu yer.hahahhaahahha...

aku ingat lagi, bila jer balik keja@ study dulu, nenek aku mesti dah sediakan bahan-bahan untuk masak bubur pedas.hehe.itu maksudnyer,dia nak makan lah tu..jadi kena la masak untuk dia.dan asal jer tengok bubur pedas,confirm air mata aku and emak pasti mengalir.dan aku selalu terdengar after jer emak solat, mesti emak menangis..

dan on weekend ari tu, aku dan adik2 pergi membersihkan kubur nenek kami..rindu kat nenek..

al-fatihah untuk nenda tersayang.semoga nenek tenang di sana.



Friday

genap 25 TAHUN


04/08/2011

genap umur aku 25 tahun.alhamdulillah..:))
dan dengan umur ini jugak lah, aku dah jadi isteri kepada SUHAILI BIN BUJANG.hem, hari lahir yang amat bermakna tahun ini tapi sayangnyer hubby nun jauh di sana.ya, walau jauh di mata tapi dekat di hati.lalalala.

dan terima kasih yang tak terhingga pada yang wish besday kat aku..terima kasih korang dan tak lupa jugak pada yang wish got baby cepat.huhu..aku tengah berusaha la sekarang nih.hahaha.LOL.

dan paling bestnyer, besday aku jatuh pada bulan ramadhan.:).mudahan mendapat berkat.amin.walaupun besday aku ni jatuh bulan puasa but rakan sekerja di tempat kerja aku memang gigih la buat kejutan kat aku dan amatlah terharu siot sampai aku tak terdaya nak tiup lilin.huhuhu..sebabnyer, otak aku nih asyik ingat kat laki aku..kalaulah dia ader time tuhhhh....pergggghhh..nak huge..hahahah...opsss...puasa.

untuk hajat aku sempena hari kelahiran aku yang ke 25..aku tak berani nak bagitahu kat sini...hem..just keep it k.aku takut nanti tak tercapai pulak hajat itu.:)



saya sangat suka kek ini..huhuhu
comey kan:))

Tuesday

ramadhan dan suami

salam ramadhan yang ke 2 hari:) dan puasa sebagai isteri hehehe itulah kelainannyer,huhu (macam aku sorang jer yang ader suami kan) ada aku kesah meh??
tapi tetap tak dapat berpuasa dengan hubby.:(.rinduuuuuuunyerrrr kat hubby.

okieys, tutup pasal rindu (eleh, nanti buka balik)..alhamdulillah, aku masih gak puasa (macam puasa tuh dah seminggu...hehe)..but still waiting dalam minggu2 ni, takut jugak if ada bulan lain yang muncul .hopefully tak der la bulan tuuttt yang muncul sebabnyer aku and hubby mengharapkan "isi" kali ini..isi??baby la..hohoho...

dan 2 hari lagi akan tiba birthday aku:))..genap umur aku 25 tahun dan hari lahir aku sebagai isteri orang.hehe..

okieys peeps,better stop sekarang sebab otak sudah jammed.hehehe...