Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday

mencari buah zuriat

salam jumaat

sekarang nih aku tengah mencari buah zuriat..mengapa?sebabnyer aku blogwalking tadi kan terjumpa lah beberapa blog yang ader entry pasal buah zuriat..memang menarik entry2 yang story pasal khasiat buah zuriat.insyaALLAH, aku akan dapatkan buah zuriat nih sebabnyer ade mak kepada rakan sekerja aku pergi haji.aku memang berdoa supaya buah zuriat ni akan sampai ke tangan aku. dan ader sumber2 yang bagi tahu buah zuriat nih memang susah nak dapat dan hanya terdapat kat Mekah jer :(.
wish me luck..kata orang, usaha tangga kejayaan.:)

Tuesday

ringtone for si Dia

salam dan masih tak terlambat untuk aku wish selamat hari raya aidiladha :)..
tajuk entry pasal ringtone..entry ni pon suka suki jer... 
kalau aku, ringtone yang aku gunakan untukMRSB  is lagu kru 3 kata :) means bila MRSB call jer lagu 3 kata ni lah yang akan keluar...hehehe...
meh layan lirik lagu nih...

Lirik Lagu Tiga Kata -KRU
Yeah..lagu ni ditujukan kepada mereka yang sudah lupa erti cinta
Hanya 3 kata sahaja
cukup besar maksudnya
Wo ai ni
I love you
Aku cinta padamu
Tiga kata paling bermakna
Tapi jarangnya didengar
Naan unnai kathalikaraen
Saranghaeyo
Aishiteru
Tiga kata paling menyentuh
Tapi jarangnya disebut

Mungkinkah kerna kita dah terlalu selesa
Keintiman seolah semakin hambar
Dari gerak gaya
Hingga ke tutur kata
Tak menggambarkan cinta 
(chorus)
Wo ai ni
I love you
Aku cinta padamu
Tiga kata paling bermakna
Tapi jarangnya didengar 
Naan unnai kathalikaraen
Saranghaeyo
Aishiteru
Tiga kata paling menyentuh
Tapi jarangnya disebut
Katakan ci..cinta ci..cinta kamu
Katakan ci..cinta ci..cinta
Walaupun kita saling
Sayang satu sama lain
Tapi kenapa sukar meluahkan rasa
Berikan mereka tahu
Andainya hari esok
Di takdirkan berpisah
(rap)
Dalam kesibukan
Kita seringkali mula hilang kemesraaan 
Dengan mereka disisi
Tak rasa bersyukur
Tak rasa berbangga 
Mempunyai bahu setia untuk kita bersandar 
Pejamkan matamu
Lihat lah di hatiku
Semua kasih terhimpun, 
Dibiarkan terkurung
Jadi keluarkan
Sekarang luahkan
(korus)

Katakan ci..cinta ci..cinta kamu
Katakan ci..cinta ci..cinta (aku cinta padamu)

Wo aini..I Love You 


and masa taip entry nih, aku tengah layan lagu nih lah..sebab aku suka lagu nih..and aku tak kisah if ader yang feel annoying...
korang pulak camner? ringtone for hubby korang?hehehe





Friday

review inai



again...salam semuanyer...
amat tidak produktif untuk buat keja so aku decide nak buat review pasal inai...sepatutnya inai dan lukisan inai aku macam inai@henna ayu raudah tapi..huhuhu..bertukar saat akhir sebab aku tak bawak picture inai ayu raudah dan masa pergi buat inai tuh plus hujan yang sangat lebat.:(and rushing. after solat maghrib rushing ke rumah tukang lukis inai aku nih..tapi nasib baik ader sahabat karib aku iaitu eisya yang temankan.hehehe.kalau tak aku jugak yang kene drive balik rumah sedangkan inai belum lagi kering..huhuhu....terima kasih eisya..love u




**credit to hafizatan





tapi lain pulak yang jadinya...

*
*
*
*
*

scroll kat bawah...hehehe



*
*
*
*
*
*
*




walau pun tak samer lansung dengan lukisan tuh dengan ayu raudah still jugak aku berpuas hati sebabnyer inai tu cantek jer di mata aku.huhuhu






majlis tunang kawan sekolah saya


salam jumaat
hari nk share pasal tunang kawan sekolah aku..menyesal tak ambik gambar hantaran2 tuh..huh.menyesal tak sudah.huhu.cuma ada pic ni jer.
nama budak ini NURUL ASYIKN BINTI MOKHTAR@ DIDIQ.
UMUR 25 TAHUN.BERTUNANG dengan JOE budak KEDAH..
DIA MEMANG CANTEK AND MAKIN BERTAMBAH CANTEK DENGAN MEKAP INI..aku tak tipu wei, sekali pandang macam siti nurhaliza,2 kali pandang macam linda onn and 3kali pandang baru macam muka dia sendiri.^_^








aku yang makin membulat :)
aku, didiq and joe (tunang si didiq)
sygnyer MRSB takder masa nih..:(..huhuhu


pelamin dia memang cantek plus kombinasi warna ungu dengan putih.color yang aku guna masa buat hantaran untuk MRSB :)..

akhir kata dari selamat bertunang semoga bahagia sampai ke jinjang pelamin.aku tunggu tu didiq:)..

Tuesday

selamat datang November 2011



salam
01/11/2011..memang tarikh yang cantek..dan selamat datang November ^_^..semoga November kali ini November yang akan memurahkan rezeki..and next year baru jumpa hubby.mesti korang pelik kan naper tak fly jer ke semanjung jumpa hubby..hem, MRSB tak der cuti dah dan kuota cuti pun penuh sebab diaorang utamakan those yang berkahwin dan mempunyai anak kalau aku pergi jumpa MRSB, saper yang nak layan aku confirm MRSB sibuk sangat2..
and now aku tak kisah sangat sebabnyer aku dah pernah berjauahan dengan MRSB sebelum kawen and berterusan sampai kami kawen.positif.sebabnyer, rezeki kami yang berbeza dan MRSB milik orang awam yang kerja MRSB.yer, aku faham bersuamikan polis.noktah.
dan jugak kalau tak silap aku ramai jugak yang akan berkawen dalam bulan ni.and tak mustahil 11/11/11 mesti ramai yang pilih tarikh ini kan.anyway, selamat pengantin baru in advance.hehe..dan jugak sepupu kepada sepupu aku pun kawen 11/11/11 ^_^
hem, bagi aku pulak terlalu awal nak pasang azam baru nih, huhu kena tunggu lah 31/12/11 baru pasang azam.huhu..tapi sekarangt nak fokus kembali minat mengumpul koleksi color pink.aku tak kesah pun orang nak kata apa kat color pink tu okieys..


"JUST BECAUSE I LOVE PINK IT DOESN'T MEAN I AM NOT STRONG"

kata2 semangat dan cas positif yang perlu ada pada aku.tapi memang kita perlukan suami sebab seorang isteri adalah disisi suaminya.yes, itu aku akui tapi bila melibatkan soal rezeki masing-masing kami@aku kena tolak jauh2 soal perasaan.sakit?yup memang sakit bila berjauhan dengan suami.turun keja kena drive sendiri, balik keja kena drive sendiri, masuk bilik tengok barang2 dier..huh..sapa cakap aku tak pernah menangis?sakit woo kalau nangis  sorang2..huhu...hem, stop.sekarang nak menjadi orang yang positif jer:)...positif.